Sayfa 231/597 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Labbro Yazıyı Oku
    Gedik bu tahtada at koşturabiliyorsa bu ayıp gediğin değil izleyici sankonundur

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu ayıp izleyici sankonun değil,kesinlikle patronundur.en güzide yerlerini kalarifere yaslayıp millete bol bol işkembei kübradan lakırtı edeceklerine tahtasına sahip çıksınlar.(tabi gedikteki bizzat patron yada adamları değilse.çünkü patrondan habersiz kimse at koşturamaz diye düşünüyorum.Belkide sanko onun için bir şey yapamıyor.)
    Son düzenleme : Badi; 15-03-2019 saat: 20:25.

2. Bugün çimko ..ya bir mail attım.Gorurler mi görseler dikkate alırlar mı bilmem.Ancak özetle şöyle yazdım.Sizinde yüzde 25 hissesini aldığınız baticimento berbat yönetiliyor.Siz çimento işini çok iyi biliyorsunuz.Batinin yonetimini almanizi kucuk yatirimci olarak cok isterim.Bu arada söylemekte fayda var italyanlar sanko nin çimento operasyonlarına 400 mil. dolar koyarak ortak oldu..Netice itibariyle sanko gaziantep ve civar illerin cimento devidir..

3.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Bugün çimko ..ya bir mail attım.Gorurler mi görseler dikkate alırlar mı bilmem.Ancak özetle şöyle yazdım.Sizinde yüzde 25 hissesini aldığınız baticimento berbat yönetiliyor.Siz çimento işini çok iyi biliyorsunuz.Batinin yonetimini almanizi kucuk yatirimci olarak cok isterim.Bu arada söylemekte fayda var italyanlar sanko nin çimento operasyonlarına 400 mil. dolar koyarak ortak oldu..Netice itibariyle sanko gaziantep ve civar illerin cimento devidir..
    İtalyanlarla ortaklık haberi ile ilgili kaynak yada link varmı? Ben böyle bir haber duymadım,böyle bir haber varsa bu bizide ilgilendiriyor,sonuçta Batı gurubunada ortak oluyor.

4. Sanko gerçekten satış yada ortaklık düşünüyorsa portföyünde önemli bir iştirak olan Batı hisselerinin değerini gerçek değerine ulaştırır önce,hemde daha öncede dediğim gibi neredeyse sıfır maliyetle,elindeki iştirak hisselerini manipüle eden,değerini pula çeviren,ticari felsefesi ”işin hilesi dürüstlük” olan bir grupla hiç bir aklı başında kurumsal grup ortaklık ve işbirliği yapmaz,Taiwanlılarda muhtemelen bunun farkına vardıkları için yol yakınken hatadan erken dönüp Oyak grubu ile anlaştılar.

5. Batı paylarını aldıklarının hemen ertesi Sanko temsilcisi Gk da büyük bir iştahla her maddeye evet oyu kaldırmıştı,bende Gk çıkışı niyetlerini öğrenmek için Sanko temsilcisine bir kaç soru sormak istedim,ilk cümlesi “bizim küçük yatırımcıları kurtarmak gibi bir vaadimiz yok” oldu,bu cümleden sonra başka bir soruya gerek kalmadı zaten,hemen arkasındanda meşhur “kazanabileceğinizimi sanıyorsunuz” cümlesinide duyarak ikinci şoku yaşamıştık,aslında geçen yıllar bu cümleleri söyleyen iki kişinin maalesef gerçekleri söyleyen kişiler olduğunu bizlere gösterdi.

7. Kademede 500 bin lot görmeyeli çok uzun zaman oldu.Gözlerim doldu....

8.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Kademede 500 bin lot görmeyeli çok uzun zaman oldu.Gözlerim doldu....
    kaçtaymış o 500 bin lot
    ----------------------------------
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 231/597 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •