Sayfa 226/1000 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Eyi olur yahu stres atarsiniz, ben bir tanesini siyaset topiginde mincikliyorum mesela!
    ittir et değil mıncıklamak gözüne patlıcan soksan bana mısın demiyorlar
    bir halt olacağı yok.

bence o topiği dikkate alma uğrama ben abonelikten bile çıkardım zırt pırt önüme gelmesin 3 tane dingilin gözüne patlıcanı sokacam diye yanlış yerlerine sokup tatile çıkmamayım diye
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun Reha Bey özledik sizi.
    Tesekkur ederim, efendim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ittir et değil mıncıklamak gözüne patlıcan soksan bana mısın demiyorlar
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bence o topiği dikkate alma uğrama ben abonelikten bile çıkardım zırt pırt önüme gelmesin 3 tane dingilin gözüne patlıcanı sokacam diye yanlış yerlerine sokup tatile çıkmamayım diye
    Yahu Sn. Basganim, senin patlican cücük kadar bir sey de ondan tınmıyorlar!

Benimkini biliyorlar ve hemen dagiliyorlarlar!

Bu arada, cok gecmis olsun.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sağol tabi patlıcandan patlıcana fark var bizimki kurak angara bozkırlarında yetişen patlıcan seninki kütahyanın pınarlarında yetişen patlıcan
    bir halt olacağı yok.

6. Özhaseki'nin 6 milyar TLlik Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi çakıldı kaldı..
    Yapımcı firma hakedişlerini alamadı çivi çakılmıyor..
    http://www.spdo.com.tr/proje/kayseri...el-donusum/260
    https://www.haberturk.com/kayseri-ha...-kata-ulasildi

Pazarcıdan Özvarinliye
    Vatandaşlarla bir araya gelen Millet ittifakı Kocasinan adayı Özvarinli, soruları dinleyip, çözüm önerilerini anlattı. Ozvarinli, bu konuşmalarının ardından, aynı mahallede ikamet eden vatandaşların ağzından kentsel dönüşümle ilgili yaşadıkları sıkıntıları dinledi. Kocasinan genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştirilerini dile getiren Ozvarinli Şu an ki düzende kentsel dönüşüm adı altında, insanların yuvalarını yok ediyor, ne yapacaklarını, neyi kazanacaklarını somut olarak insanlarla paylaşmıyorlar, onları dinlemiyorlar, ne istediklerini bilmiyorlar, son olarak oranın sahibi olan sîzlerin malına ortak oluyorlar. İşte Sahabiye kentsel dönüşüm projeleri ortada kaldı, inşaat durdu, evini dükkânım veren vatandaşlar iki aydır kendilerine taahhüt edilen kira yardımlarını bile alamıyorlar. Biz böyle vatandaşı mağdur eden kentsel dönüş istemiyoruz. Bu olmaz, biz sizin malınıza ortak olmayacağız. Bu konuda bir sorun çıktığında biz Kocasinan Belediyesi olarak yine sîzlerin yanında olacağız dedi.
    http://www.davutgulec.com/pazarcidan...-siz-kaldiniz/

7. Brüt takas uygulamasında olan ve hesabımda bulunan bir hisseyi satıp aynı gün geri alabiliyormuyuz?

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Perayton Yazıyı Oku
    Brüt takas uygulamasında olan ve hesabımda bulunan bir hisseyi satıp aynı gün geri alabiliyormuyuz?

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ek kaynakla alınabilir ancak.

Sayfa 226/1000 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •