Sarmadan yazalım. Reha bey hoş gelmişşsiniz. Grip olmuşunuz diye duyduk. Geçmiş olsun.sizede Ayhan bey.
Sarmadan yazalım. Reha bey hoş gelmişşsiniz. Grip olmuşunuz diye duyduk. Geçmiş olsun.sizede Ayhan bey.
Sağol bende bişey yok rutin kontrol
bir halt olacağı yok.
Saadet partisi adıyamanda iddialı mı sitede reklamları dolanıyor
bir halt olacağı yok.
Mozambik Devlet Başkanı Nyusi, yaşanan sel, heyelan ve kasırga gibi doğal afetler nedeniyle ölü sayısının 1000'i aşabileceğini söyledi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Her koyun kendi bacağından asılır diyon
bir halt olacağı yok.
İngiltere Parlamento Başkanı, Brexit Anlaşması'nın aynı şekliyle bir kez daha oylanmayacağını açıkladı
Gbpusd
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Emine Erdoğan: Ortalama 15 dakika kullandığımız bir plastik poşetin doğada çözülmesinin yüzyılları aldığını biliyor musunuz? İnanıyorum ki bu bilgiyi aldıktan sonra bilinçli insanların yapacağı şey plastik kullanımını gözden geçirmek olacaktır.
Yer İmleri