Sayfa 221/418 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 3338 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1. Coventya aldıktan sonra ilk yaptığı iş kapasiteyi iki katına çıkarmak oldu. Herkes küçülür ya da konkordato ilan ederken firmamız üretim altyapısını hem artırdı hem de modernize etti. Silverfleet gibi anasının gözü bir sermaye şirketinin bir holdingi olan Coventya'nın işlerin gidişatını yanlış tahmin etme ihtimali elbette var, ama bile bile yaş tahtaya basacaklarına ihtimal vermiyorum. Tabii ki yanılabilirim de... Bir de şunu unutmamak lazım; müşteri kaybı yok. Ticaret azaldı, yani piyasa durgun. Piyasa açıldığında, ki 3. çeyrekte işlerin biraz daha açılacağı öngörülüyor, satışların artacağını düşünüyorum.
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

2.  Alıntı Originally Posted by mensuk Yazıyı Oku
    Coventya aldıktan sonra ilk yaptığı iş kapasiteyi iki katına çıkarmak oldu. Herkes küçülür ya da konkordato ilan ederken firmamız üretim altyapısını hem artırdı hem de modernize etti. Silverfleet gibi anasının gözü bir sermaye şirketinin bir holdingi olan Coventya'nın işlerin gidişatını yanlış tahmin etme ihtimali elbette var, ama bile bile yaş tahtaya basacaklarına ihtimal vermiyorum. Tabii ki yanılabilirim de...
    bi arkadaş yazmıştı çok kişi satıp gidecek diye ben onların satmasını beklerken fiyatın buralarda seyretmesini istiyor ve pörtföyüme her fırsatta lot ekliyorum bakalım hemen önümüzdeki bilançoda nasıl bir sinyal çıkacak ortaya ve o uzun beklemenin faydasını görebilecekmiyiz kendi adıma vadem çok çok daha uzun lakin sabredemeyenler için yazdım bir sonraki bilanço diye.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Benim temettuler gecmis..
    Temettu miktarinin onbinde 2.5 kadarini temettu tahsil komisyonu olarak kesmisler..
    Temettuler herkese hayirli olsun.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. Halk yatırımda temettü henüz yok..

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. TEB de de henüz yatmadi

6. benim de tebde hesabım var... çoktan yattı
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

7. İş Bankası temettü yatmış bütün paydaslara hayırlı olsun bu arada temettü alımları başlamış polide bugün ;0)

8. Ben demiştim bugün temettü alımı izdihamı olur diye ;0)

Sayfa 221/418 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •