Ýyi bir yatýrým sýkýcýdýr
Venus E2 Plus Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýyi bir yatýrým sýkýcýdýr
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
Sayın doctorfinans yorumlarınızı daha çok okumak isteriz şahsıma, herkesin yatırım yapmak için can atacağı bir firma değil onda da hemfikirim, pahalı da olabilir biraz ona da okey, burada yazdıklarım ortaklarla bir diyalog girişimi ve belki benim bilmediğim diğer ortakların bildiği şeyleri öğrenme amaçlı, asla ve asla tek bir kağıda yatırım yapmam, sepet yapıyorum değişik sektörlerden ve hiç can sıkıntısı da olmuyor biri dursa biri gidiyor biri düşse öbürü artıyor kar da dengeli ve sürekli oluyor böylece, ben burda Allah izin verirse bir on sene durmak istiyorum, Burdaki miktarim çok olmayabilir ama umrumda olmayan bir miktar, o yüzden uzun seneler durabilirim. Ama şu da var Burdaki yatırımcılar en az politeknik kadar klas ve özel ...
Siz bir de diğer senetlerin sayfalarına bakın seviye yerlerde, sadece ağız dalaşı ve kavga doğru düzgün bilgi paylaşımı yok burası bambaşka
Soros olmasý lazým
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
çok karamsar arkadaþ var fiyat pahalý diyen lakin bi türlü eski fiyat ile 35 altýndan alým yapamýyoruz haftanýn 3 günü alým yapýyorum bazen yüklü bazen hafif çok caným sýkýlýyor uðraþmaktan þu fiyat pahalý vs diyenlerin bir bilanço ve bir genel kurulda konuþan aþýrý temkinli yöneticilerin laflarýndan ürkmesi son derece garip geliyor bana, arkadaþýma karel aldýrmýþtým 6,30dan 3,58 ler yanýyordu bilanço zarar yazmýþtý ne olacak diyordu dedim 2 ay sonra geri dönüp baktýðýmýzda tebessüm edeceðiz çünkü bilançodaki zarar kalýcý bir zarar deðil idi sonunda 8,22 den geçen hafta satýþ yaptýrdým karelden, þimdi politeknik olayýna bir yukardan bakmak lazým bence ýsýnamayan varsa yazsýn satýþýný yüklü diye korkmasýn çýkar alýcýsý öyle çok aþaðýlarada inmesine gerek kalacaðýný sanmam.
Belki 6 ay önce bunlarý yazssaydýnýz ben de size hiç katýlmazdým. Ancak bugün geldiðimiz nokta sizi haklý çýkaracak gibi.
Biz ne bekliyorduk;
Coventya yurtdýþý mevcut baðlantýlarý kanalý ile ihracatý artýracaktý?
ARGE nedeniyle yeni ürünler satýþlarý artýracaktý?
Yeni yatýrým kapasiteyi artýracak daha komplike ürünler, üretim teknikleri vs nedeniyle karlýlýkta artacaktý
Bunlarýn hangisi gerçekleþti?
Hemen hiç birisi gerçekleþmedi. Zaten düzgün bir bilançosu vardý ayný paralelde devam etti.
Beklentiler nedeniyle 40 larý gören fiyat, bu nedenlerle 30 lu seviyelere çekildi.
Umudumu henüz tam kaybetmiþ deðilim. Son bir sene daha risk alacaðým. Daha önce yazmýþtým, sanýrým en fazla POLTK taþýyanlardan biri benim. 4 bine yaklaþmýþtým, ben de 37 lerde biraz verdim 3 Bine yakýn miktarda býraktým.
Ýþin özeti, kendi kendime sorup duruyorum ;
Coventya nýn ne faydasý oldu?
Geçen yýl yapýlan yatýrým ne iþe yaradý?
Bu yýl ne olacak bakalým?
Yer Ýmleri