Sn zat,Yenizellanda terör saldırısının hesabını sormazsa biz sormasını biliriz dedi...acaba bu iş nasıl olacak ???,peki yarın islami terör gurupları kısasa,kısas yapıp onlarda saldırı düzenlerse bunun sorumlusu sen olmazmısın,üstelik insanlık suçu olmazmı bu !!!...hangi saldırı olursa olsun bunun adı terördür,insanlık için devamlı sorgulanmalı kökü kazınmalıdır tüm Dünyada,çünkü bu Dünya bizim Dünya formumuza uygun olarak,başka Dünya yok.
Emine Erdoğan: Yeryüzünde halife olmanın sorumluluğunu taşıyoruz
https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/...85369702187008
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanı : Teror manifestosu sadece Erdoğan’ı değil Türk halkını ve Türk devletini hedef almaktadır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanı : Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleri bağlamından koparıldı , Açıklama Türkiye’ye geçmişte ve günümüzde yapılan saldırılar çerçevesindedir
Yer İmleri