Sayfa 379/1000 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Mert1972 Yazıyı Oku
    Bazıları gerçekten ya anlamıyor ya da Anlamamak için mücadele ediyor kimse 38 veya 43 yaşında emekli olunsun denmiyor ssk ya girişteki haklarıyla emekli olmak istiyor yoksa sen yasa çıkar emeklilik yaşını 90 yap ama bunu geriye dönük yapamaz bundan sonra deyip o maddeye geçirebilirsin işine gelen de SSK'lı olur işine gelmeyen olmaz yani maç oynanırken Kural değişti örnek sen bir yere işbaşı yapmışsın 5000 TL maaşla 5 ay çalışıyorsun altıncı ayın sonunda patronun 3000 TL veriyor Bundan sonra böyle diyor Kabul eder misin o ayki maaşını da 5000 olarak alıp İşine gelirse 3000tlTL çalışırsın İşine gelmezse çalışmazsın mesele bu
    Siz yanlisa devam edilsin diyorsunuz. Bende butceye yuku cok fazla o yuzden emeklilik yasinin herkes icin 65 yas olmasi ve kademeli olarak artirilmasi taraftariyim. Eger bu yapilmazsa ki yapilmadi demirelin mirasi torunlarimizi bile mahvedecek. Yanlisa devam etmenin mantigi nedir? Soz verilmis verilmemis imzalanmis imzalanmamis bunun onemi yok. Yanlis yanlistir. 65 yasin altinda emekli olmak hirsizliktan farki yoktur

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Yoruma açık bir konu mu bilmiyorum ama sigorta başlangıcım 1997 yılı emeklilik ise 2038'de eski yasa olsaydı herhalde yakın tarihte emekli olacaktım ama şimdi 17 yıl daha çalışmam gerekiyor, bunda pek hakkaniyetli bir durum göremiyorum.
    Butun dunya boyle

Eskiden turkiyede buyuk yanlisliklar yapilmis onlari baz almanin mantigi nedir?

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Siz yanlisa devam edilsin diyorsunuz. Bende butceye yuku cok fazla o yuzden emeklilik yasinin herkes icin 65 yas olmasi ve kademeli olarak artirilmasi taraftariyim. Eger bu yapilmazsa ki yapilmadi demirelin mirasi torunlarimizi bile mahvedecek. Yanlisa devam etmenin mantigi nedir? Soz verilmis verilmemis imzalanmis imzalanmamis bunun onemi yok. Yanlis yanlistir. 65 yasin altinda emekli olmak hirsizliktan farki yoktur
    Adam benim işim görülsün benden sonrası da ölsün gebersin mezara kadar çalışsın banane diyor özetle benim anladığım. Doğru mu?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İşsizlik parası 12 ay geçerli. Ama sonrasında acil durum yardımı devreye giriyor. İşsizlik parasının %95'i kadar. Benim çalıştığım ülkelerde öyleydi. (almanya, isviçre, avusturya üçgeni).

Bir arkadaşım 10 sene çalıştı, 22 sene acil durum yardımı aldı. 65 yaşında emekli oldu.

Olayı anlatabildim mi?
    Boyle bir odemeye butce nasil dayaniyor sok oldum

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Yanlış yanlışlada düzelmez Düzeltilirse buna zorbalık denir

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Ya burası ağır abilerin mekanıymış herkes emeklilik konuşuyor. Biz de kendimizi adam sınıfına almış yorum neyim yazıyoruz. Adamlar ekonomiyi hallaç pamuğu gibi atarken ben portakalda vitaminmişim meğer. Ellerinizden öperim.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Adam benim işim görülsün benden sonrası da ölsün gebersin mezara kadar çalışsın banane diyor özetle benim anladığım. Doğru mu?
    Emekli olanın çalışmasında sorun var bence yoksa mevcut emekli maaşıyla emekli olmak isteyen olacağını düşünmüyorum.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Sen nerde yaşıyorsun yav.. Paterson'da mı yaşıyorsun yoksa..

Amerikada en işsizi Amazon Flex yapıyor, uber, doordash yapıyor ayda en az 2000-2500 $ kazanıyor..

Gül gibi de yaşıyorlar..

Benim olmayan şirketlerden H1B vizesi ayarlayamaz mıyım.. Ayıptır söylemesi ama, çalıştığım şirketin third party şirketlerinde nazım geçiyor..
    Gul gibi yasiyor kisiye gore degisir

Etrafimdaki turkler super mutlu cunku cogu gecekondu mahallelerinden gelme. O adama zencilerle dolu potahanenin deposunda 38 dolar ucret ver kendini cennette sanir. Naapsin zavalli

Farkli kulvarlarda kosuyoruz anlasabilecegimizi sanmiyorum

Sayfa 379/1000 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •