Sayfa 98/303 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 777 - 784 arası.

Konu: The last of the mohicans

Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    mohikan usta haklı çıkacak az kaldı gün sayıyor endeks yükselmeler sahte yol yukarda var ve bu zamanı kullanıp yukarıyı alacaklar mı yoksa basacaklar mı onu vatandaşın ALICI olmaması belirliyor unutmayalım ki hesabını sayfamda yaptım günlük milyonlarca TL faiz zararları var ellerinde mal tuttukça büyükler bu kadar faiz zararını bize para kazandırmak için ETMEZ!!

XU100_TL_LINEER_294günsüren_DİP:

http://i.hizliresim.com/P0Vz6Q.png
    78-79 a kadar olan düşüşe katılabilirim.

Ve açısı bu kadar dik bir şekilde düşmeden oralara geliriz.

İlk etapta oralar tutar bunada katılıyorum. 71 bindeki haftalık ortalama 78-79 lara gelir orası tutar aynı 68-69 lardaki gibi.

oradan 10-12 yukarı sekmeli trend yapar borsalar.

Oraların altını konuşmak için henüz erken.

72 bin dibinden 92-93 e doğru bir trend videosu çekmiştim hedefim daha yüksek olmasına rağmen. O zamanlarda 92-93 üzerini konuşmak için erkendi. Sizinkiside aynı hesap 79-80 altını konuşmak için henüz erken.

oralara gelindiğinde sert sekeriz sonraki geldiğimizde durumlara ortalamalara bakıp tekrar değerlendirilir diye düşünüyorum.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2. Sayın mohikan yazı yazmanız yeterli hisse paylaşmayınız

SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sayın Mohikan ben sizin hisse den çok anlatım metodumuz taktir ediyorum

4. yağcılar yazdıklarımızı silmeyin mohikan ne dedi yüzde 90 tutmadı ne odasta ne fort otoda ne gs de ne aselsanda yazık yok dipleyecek yok nikleyecek yüzde 100 yaptılar ben sallasam daha iyi tutururdum

5. Kene gibisiniz hem beğenmiyorsunuz hem de Takip ediyorsunuz

6. Bir insan art niyetli değilse be ona inanırım guvenirim mohikan bey e inanıyorum iyi yürekli

7. O beni tanımaz ben onu tanımam ama yürek his eder

8.  Alıntı Originally Posted by KemalSoydere Yazıyı Oku
    yağcılar yazdıklarımızı silmeyin mohikan ne dedi yüzde 90 tutmadı ne odasta ne fort otoda ne gs de ne aselsanda yazık yok dipleyecek yok nikleyecek yüzde 100 yaptılar ben sallasam daha iyi tutururdum
    Tam bir soytarısın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 98/303 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •