Erdoğan Eskişehir mitinginde Kayahan’in”Bizimkisi bir ask hikayesi “ şarkısına eşlik ediyor .
Erdoğan Eskişehir mitinginde Kayahan’in”Bizimkisi bir ask hikayesi “ şarkısına eşlik ediyor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan, Anadolu Üniversitesi bünyesinde Ulusal Raylı Sistem Araştırma ve Test Merkezi kurulacağını bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan, milli jet motorunun test altyapısıyla ilgili 95,5 milyon dolarlık yatırımı temel atma aşamasına getirdiklerini açıkladı.
Rusya'nın altın ve döviz rezervi bir haftada 3,2 milyar dolar artış gösterdi.
Rusya Merkez Bankası(CBR) tarafından yapılan açıklamaya göre, bir önceki hafta 479,3 milyar dolar olan rezervler 482,5 milyar dolara geldi.
bir halt olacağı yok.
Benim tezimin aynına benzeyen haber.
Belediyesi, İstanbul'u "Konstantinopolis" yaptı! Erdoğan'a haber verin..
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...an-51221yy.htm
gerek yok oda biliyor.
akp yahudi ve hiristiyanlara hizmet ediyor ve ATAMIN el koyduğu vakıf mallarını bile geri verdi.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Unutmayalım ..
+1 Fark, sizin ayrıcalığınız. Dünya sizin sevginizle daha güzel. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü , Down sendromu hastalık değil farklılıktır.
![]()
Albayrak: 3 ay daha uzattığımız ötv indirimlerinin yanında dengelenme sürecinin pozitif gelişmeleri ile otomotivcilerimizin de rahatlamasını sağlıyoruz
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri