Sayfa 303/1000 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

İstanbul'da Nevruz şölenine katılan Ekrem İmamoğlu, davetliler arasında yer alan rakibi Binali Yıldırım'ı uzun süre bekledi. Yıldırım'ın gelmemesi üzerine İmamoğlu, "Benim gitmemi bekliyorsa eğer gidiyorum, keşke gelseydi" dedi. İmamoğlu'nun salondan ayrılmasından 20 dakika sonra Yıldırım davete katıldı.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bende şansıma deneyeceğim angara mitinginde 2 paket kapsam 1 hafta idare ederim
    İçine bir şey katmış olabilirler ve sende akp ye ak mak den bak uyarmadı deme.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Erdoğan : Dursunbey - Harmancik - Tavşanlı yolunu , Tavşanlı - Emet- Simav yolu çalışmalarını tamamlıyoruz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Şimdilerde yazarlık yapan Avustralyalı eski cinsel ilişki işçisi Gwyneth Montenegro, önceki mesleğiyle ilgili olay itiraflarda bulundu.

o nasıl işçilik
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hic usenmedim hesapladim 200 varil petrol çıkacakmış gunde, sifir maliyetlen bile yillik ekonomik degeri 4 milyon dolar!

Tekrar sövmeyeyim simdi!
    seçim dönemi cortluyor....

yiyen nasıl sa olur...

yiyin emenike
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Cumhurbaşkanı : Biz çevreciyiz biliyorsunuz naylon poşet kullanmayız , kenevirden torbalar yaptırdık ,200 gr cay , demleyin afiyetle için.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İrak’in Musul kentinden geçen Dicle nehri’nde batan teknede hayatını kaybedenlerin sayısı 72’ye yukseldi / NTV

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    İçine bir şey katmış olabilirler ve sende akp ye ak mak den bak uyarmadı deme.
    bedava sirke deneyeceğim.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 303/1000 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •