Sayfa 155/195 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim, tam aradığım tipte yatırım enstürmanı, özellikle yabancı borsalara ve eurbond'a kolay erişim açısında, bir soru sormak istiyorum bu fonlarda belli bir vade var mı diyelim ki teknoloji hisseleri ve gelişmekte olan ülkeler hisselerinden oluşan bir fona yatırım yaptık bunu 5 yıl tutabiliyor muyuz?
    Genelde fonların belli bir süresi yok fakat nadirde olsa süreli fonlarda mevcut. Süreli fonları başvuru yaparak arz yapan kurumdan almanız gerekir. Bunun dışında ilgilendiğiniz fonların her ay yayınladıkları fon dağılımlarını KAP adreslerinden detaylıca inceleyebilirsiniz. Hangi hisselere, hangi tahvillere yatırım yapmış ağırlıklarıyla beraber görebilirsiniz. Yatırım kararı almanızda yardımcı olacaktır bu dağılım raporları.

2.  Alıntı Originally Posted by sternee Yazıyı Oku
    IDY - ING Portföy İkinci Değişken Fon

Fiyat 0.022308
    Fon Büyüklüğü (TL) 40,011,346
    Alım Valörü T+1
    Satım Valörü T+2
    Yıllık Yönetim Ücreti % 1.50
    Fon Yöneticisi Ing Portföy
    Risk Grubu 3
    İyi günler bu T+1 T+2 yi nerden görebiliyoruz? Tefas sayfasında göremedim.

3.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    İyi günler bu T+1 T+2 yi nerden görebiliyoruz? Tefas sayfasında göremedim.
    https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-...i-degisken-fon

4. Teşekkürler

5. TI1 Bugünkü oran 21.55

6. Qnb 21.30 mk

arkadaşlar niçin fon getirilerini yüksek göstermek için mevduat karşılığı yazıyorsunuz. kendinizi iyi hissetmek için yapıyorsunuz, lakin faydası yok. siz cebinize girene bakın. neti kaç onu yazın. mevduatla karşılaştıracağınıza enflasyonla karşılaştırın. paranız reel getiri sağlıyor mu? önemli olanı o.

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    arkadaşlar niçin fon getirilerini yüksek göstermek için mevduat karşılığı yazıyorsunuz. kendinizi iyi hissetmek için yapıyorsunuz, lakin faydası yok. siz cebinize girene bakın. neti kaç onu yazın. mevduatla karşılaştıracağınıza enflasyonla karşılaştırın. paranız reel getiri sağlıyor mu? önemli olanı o.
    Neden mevduat karşılığını yazıyoruz
    Çünkü mevduata yatırsak %kaç alırız karşılaştırıyoruz fon daha yüksek o zaman fon alıyoruz mevduat mı yüksek mevduata dönüyoruz bunlar enflasyonu karşıladığını hiç sanmıyorum bazıları diyor enflasyon %50 bazıları diyor %15 gerçek enflasyonu söyleyin bize önce ondan sonra konuşalım reel getiri alıp almadığımızı😂

Sayfa 155/195 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •