Sayfa 242/597 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Senet inerken pazarlamacılar nereye saklanıyor acaba,biraz pirim yapınca dillerinin şişkinliğini burada bir güzel indiriyorlar.görevinizi yapmanızın huzuru içindesiniz anlıyorum ama,yön aşağı olduğundada o değerli(!) Yorumlarınızı bekleriz efendim.
    Herkes pazarlamcı da sen hilali ahmere mi çalışıyorsun.Alıştayız.Satan düşünsün.

2. 2.41 e 41 bin yazmış..Hangi maliyeti malı satıyorsun zaloğlu...Şeytan diyor.Üç kurumdan kaldır..

3.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Herkes pazarlamcı da sen hilali ahmere mi çalışıyorsun.Alıştayız.Satan düşünsün.
    Laf sana değil anlayan anladı.hiç değilse ben gerçekleri yazıyorum.evet bu konuda hilali ahmerim.mütevaziliğe gerek yok.tahta ne tarafa giderse gitsin buradayım.kafamı kuma sokmuyorum.özüm sözüm bir.

4.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Laf sana değil anlayan anladı.hiç değilse ben gerçekleri yazıyorum.evet bu konuda hilali ahmerim.mütevaziliğe gerek yok.tahta ne tarafa giderse gitsin buradayım.kafamı kuma sokmuyorum.özüm sözüm bir.
    Vay arkadaş.Bu nedir yaw....herkesi paranoyak etti.trade edebilenin bileğine sağlık.Hiç kolay değildir.Ama yürek yemiş bu fiyatlara kallavi mallar yazıyor.

5. Çimentaş Pd 250 milyon dolar,Batıçim 75 milyon dolar!!!
    Batıçim yönetimi lütfen artık aklınızı başınıza alın,kendinizi daha fazla rezil etmeyin,üç kuruşluk insanlara laf söyletiyorsunuz kendinizede,bizlerede...

6. Yönetim bak duydunuzmu ne yapacakmışsınız...Aloo yönetim ordamısınız.adana çık aradan

7. Hisse fiyatını düşük tutarak yatırımcıyı ellerinde tutmaya çalışıyorlar. Biliyorlar fiyat yukarı gitse herkes kaçacak sanko bi çağrı yaşta al şu malları ytd

8.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Çimentaş Pd 250 milyon dolar,Batıçim 75 milyon dolar!!!
    Batıçim yönetimi lütfen artık aklınızı başınıza alın,kendinizi daha fazla rezil etmeyin,üç kuruşluk insanlara laf söyletiyorsunuz kendinizede,bizlerede...
    Özel misin istisna mı? Veya kendini nasıl hissediyorsun.Ulu orta öyle laflar etme...Sen tam olarak kaç kuruşluksun...

Sayfa 242/597 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •