Sayfa 260/830 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 6637 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

Türkiye de 1milyon küsür yerli borsa yatırımcısı(hesap) var.
    Yaklaşık yarısı bakiyeleri 3-5 lira kalacak şekilde hesaplarını terk etmiş.
    Kalanın yarısından fazlasının hesap hareketleri yıllık 1'in altında(kitlenmişler yani tahtada zararda, UV yatırımcı olmuş yersen). Diğerleri de sözde kazanmış çünkü dolar,altın bazlı bakarsan görece getiri negatif.

Bunun çıktısını alın duvarınıza ASIN.

KY'nin artan oranda arttığı tahtalar yıkılmaya mahkumdur. 31.2 'de kısada ne yapacağını geçenlerde az biraz(göstermelik) merak etmiştim. Merak merak yoktu direkt 20-25civarını bekliyordum tepki noktası burası olur mu diye. Bakın tepki diyorum dönüş noktası değil.
    Neden 20-25 çünkü %20 civarı tepki yapsa 35'de maliyetlenmişlere kaçış noktası vermeden , yeni KY'leride tahta gidiyor diye peşine takabileceği nokta olduğu için.

KİRAM yatmış biraz hakkını vereyim...

3.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku

Bunları başka yerde paylaşmıyorum bilginiz olsun.. hisse nete özel.. ytd..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ortak stop yaptın mı
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by yoruk Yazıyı Oku
    KY'nin artan oranda arttığı tahtalar yıkılmaya mahkumdur. 31.2 'de kısada ne yapacağını geçenlerde az biraz(göstermelik) merak etmiştim. Merak merak yoktu direkt 20-25civarını bekliyordum tepki noktası burası olur mu diye. Bakın tepki diyorum dönüş noktası değil.
    Neden 20-25 çünkü %20 civarı tepki yapsa 35'de maliyetlenmişlere kaçış noktası vermeden , yeni KY'leride tahta gidiyor diye peşine takabileceği nokta olduğu için.

KİRAM yatmış biraz hakkını vereyim...
    Dönüş noktasınıda yazda bilelim.

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kağıda dolar bazlı bakınca çok kısada 4 dolar(dolar 6.5 olursa *4=26 civarı) civarı en yakın tutunma noktası olabilecek geçmişte destek direnç kısa band çalışması yaptığı noktalar görülüyor. O olmazsa kısada 2008 krizi 1.4 dolar(dolar 12-14lira*1.4=20 civarı) dipleri görünüyor. Orta vadede yabancı satışa devamsa biz bize kalacağımız 8tl civarı bekliyorum(dolar kuru ne olursa artık o zaman).
    Son düzenleme : yoruk; 23-03-2019 saat: 07:42.

Biz kendi kendimize zulmediyoruz...

Gelişmiş ülkelere bakın, trump baktı borsası sıkıştı gitti adam destek açıklama yaptı, neden, borsaları yamulsa koltuğu gider.
    Biz ne yapıyoruz , aslında şuan borsamıza girmesi lazım yerlimizin ucuzladı çünkü hisseler ve sabretmeli ama ne yapıyoruz kısada dolar fişek deyip eline geçen 50lira ile döviz bürosuna koşuyoruz. Yakında hepimiz evet hepimiz köşeyi döneceğiz merak etmeyin...

Hisse senetlerine dolar bazlı bakın ve borsa yatırımcısına nasıl tecavüz edildiğini görün.

Niye burda çakal gibi dolanıyorum elbet toparlanacak. Traktör bistin göz bebeği göz.
    Son düzenleme : yoruk; 23-03-2019 saat: 07:49.

7. sn yörük paylaşımların güzel ve akılcı en dikkatimi çeken bu halkın %70 ABD den nefret eder gene aynı bu halka nereye gitmek istersin diye sorarsan %95 ABD der demissin çok doğru bir tesbit... peki bu gerçeğin altında ne yatıyor sizce...

Sayfa 260/830 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •