2+2=4
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim kurnaz m.t 25 gun once 5.30 lardan 5.50 ye satis opsiyon primi 1.400 dolar verdi millete .buyuk rakam bence 20 kurus uste..super prim muper prim..cogu kisinin de vadesi 28 mart..neden ...cunku secime kadat 5.30 5.40 gider algisi var millette ..e fenami 100.000 dolarda faiz arti 1.400 dolar prim ...bedava parayi kim kime vermis ..
Aralık ortalarında sırf bu yüzden dolara terfi ettim..çünkü bana verecek %20 KÜSÜR....ki enflasyonun altında...hem paramla benim kazanamadığım kârı yazacak...millete de,yada yandaş kobilere aktaracak...game over dedim artık...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.76 kapatti. Son yarim saat hacimsiz piyasada olustu bu dusus.
Simdi haftasonu onemli. Bir olay vuku bulmaz ise pzt tekrar bir deneme yapabilir ama kisa vadeli ikili tepe olusabilir
Ama eger bir olay vuku bulursa pazar gecesi asya piyasalarinda gapli acilis olabilir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FED get started dedi.... Anlayanlar gömüşe çoktan geçti...Pzt de dünya borsalarında %1-2 kırmızı görürsek global kriz çok yakın demektir....
Berat Albayrak konuştukça dolar yükseliyor. Bu duruma kızan millet Bİ SUS klibi ile mesaj verdi
Yer İmleri