Sayfa 857/999 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Bu konuda Türkiye çok geç kaldı. Çin bundan 40 sene önce yüzbinlerce Çin'li öğrenciyi yurt dışına yüksek öğrenime gönderdi. Bu gün Çin'in başarısının arkasında bu öğrencilerin emeği var. Çin bunu yaparken Türkiye'nin başındaki diktatör Evren mitinglerde halka Kuran'dan ayetler okuyordu.

Paganizm diye lanse ettiğiniz düşünce Çinlilerin attığı her adıma damgasını vurmaktadır. Eğitimi imam hatipleştiren zihniyetin bilimi kutsallaştıran zihniyeti anlaması ve ona uygun strateji geliştirmesi ne mümkün?

Geçti Borun Pazarı Sür Eşeği Niğde'ye...
    Bizim sorunumuz kimseyi konusunda uzman kabul etmemiz ve bunun getirdiği cahil cesareti. Her zaman en iyiyi biz biliriz.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

2. Millet artık nasıl efkarlandıysa sigaraya vurmuş kendini.Şubat ÖTV'sinin yarısı sigaradan gelmiş.

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/otv-g...BkKyhuZZJMW3CQ

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Millet artık nasıl efkarlandıysa sigaraya vurmuş kendini.Şubat ÖTV'sinin yarısı sigaradan gelmiş.

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/otv-g...BkKyhuZZJMW3CQ
    Markete git patates cipsi 5tl cerez 10 tl meyvesuyu 4.5 tl vs. Vs. Bunlarin hepsi anlik zevk 1 oaket sigara 9 tl 1 gun araliklarla tuketibelecegin bir zevk haline dönüştü malesef

HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by gencparaci Yazıyı Oku
    Markete git patates cipsi 5tl cerez 10 tl meyvesuyu 4.5 tl vs. Vs. Bunlarin hepsi anlik zevk 1 oaket sigara 9 tl 1 gun araliklarla tuketibelecegin bir zevk haline dönüştü malesef

Sigaradan gelen paranın kat be katı sigara yüzünden olan hastalıklar yüzünden SGK tarafından ilaç şirketlerine ödeniyor.Sigarayı satan yabancı, ilacı satan yabancı, çileyi çeken biz.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sigaradan gelen paranın kat be katı sigara yüzünden olan hastalıklar yüzünden SGK tarafından ilaç şirketlerine ödeniyor.Sigarayı satan yabancı, ilacı satan yabancı, çileyi çeken biz.
    İnan bu ekonomik saldiralarin bir bacağı sigara lobisi de olabilir acilen sigara fiyatlari artmali ötv yada vergi neyse artik şuan tuketime çok cazip halde malesef

6.  Alıntı Originally Posted by gencparaci Yazıyı Oku
    İnan bu ekonomik saldiralarin bir bacağı sigara lobisi de olabilir acilen sigara fiyatlari artmali ötv yada vergi neyse artik şuan tuketime çok cazip halde malesef

Tiryakiler kızacak ama kaçak yollardan gelmesini cazip hale getirmeyecek derecede fiyat artması çok iyi olur.Vücuda verdiği zararın haddi hesabı yok

ÖTV'nin yarısı sigaradan demek nasıl birşey.Ne kadar yüksek tüketimi varmış bunun.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Beni ters indikator olarak takip eden arkadaslara sesleniyorum. P.tesi 5k giris yapip piyasanin nabzini yoklamak ve ona gore pozisyon almayi dusunuyorum.

Hislerimi sorarsaniz bence bu dolar 1 nisandan sonra 5 e geriler. Demekki 7 olacak. Kendi kendimle celisir duruma geldim...
    Bu noktada sizin müdahaleniz bile işe yaramayacak gibi artık...

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tiryakiler kızacak ama kaçak yollardan gelmesini cazip hale getirmeyecek derecede fiyat artması çok iyi olur.Vücuda verdiği zararın haddi hesabı yok

ÖTV'nin yarısı sigaradan demek nasıl birşey.Ne kadar yüksek tüketimi varmış bunun.
    Secimden sonra artar. Bu fiyatlara nasil satiyorlar anlamiyorum, atu duty free de bile turkiyeden pahali sigara.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 857/999 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •