-
çeşmelerden, ücretsiz kablosuz internet yayını yapılacak.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...URL_shortening
-

Originally Posted by
admustafa
Bloomberg'te yazana göre JP Morgan analisti raporunda 5.90 hedefli USD long pozisyonu önermiş TL'ye karşı. Raporun tam içeriğini bilmiyorum.
Dolar 5.79u gördüğüne göre demekki rapor yanıltıcı değilmiş denemez mi?
-
Bu gece ruyamda dolar 4.70 oluyordu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
turali
Dolar 5.79u gördüğüne göre demekki rapor yanıltıcı değilmiş denemez mi?
Merkez bankası rezervleri hakkında da yorumlar içeriyor rapor. Pazartesi günüde THY için 20.70 hedefli rapor yayınlamışlardı sanırım. THY %7 artı yapmıştı sanırım o gün. Zaten tüm yatırım kurumları bu tür raporlar yayınlıyorlar. Yatırım kararı yatırımcıya kalıyor sonuçta.
-

Originally Posted by
Webster
Beni ters indikator olarak takip eden arkadaslara sesleniyorum. P.tesi 5k giris yapip piyasanin nabzini yoklamak ve ona gore pozisyon almayi dusunuyorum.
Hislerimi sorarsaniz bence bu dolar 1 nisandan sonra 5 e geriler. Demekki 7 olacak. Kendi kendimle celisir duruma geldim...
Sayın webster, sizi epeydir ters indikatör olarak kullanıyorum.
Buna göre, seçim sonrası düzeltme beklerken şimdi pozisyon arttırmayı deneyeceğim. Lütfen fikirlerinizi paylaşmaya devam edin. Teşekkür ederim kendi adıma.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Bu gece ruyamda dolar 4.70 oluyordu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rüyası bile güzeldir .4.80 bir gün olacakmı yoksa olmayacakmı bu secimden sonra belli olacak Mert ..
Yüzde 50 hisse ,yüzde 20 gram altın kalanı TL günlük mevduat ile çok riskli bir portfoy ile secimlerin sonucuna bakacağım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Omega0607
Rüyası bile güzeldir .4.80 bir gün olacakmı yoksa olmayacakmı bu secimden sonra belli olacak Mert ..
Yüzde 50 hisse ,yüzde 20 gram altın kalanı TL günlük mevduat ile çok riskli bir portfoy ile secimlerin sonucuna bakacağım.
Hocam Ankarayı kaybederse erken secim akla gelir. Bence iyi düşünün
-

Originally Posted by
drselcuk
Hocam Ankarayı kaybederse erken secim akla gelir. Bence iyi düşünün
Ankara bitti hocam .Yani kaybettiklerini biliyorlar .Borsa o yüzden 105 bini kıramıyor ama 100 altınada inmemesi İstanbulun ne olacağına bağlı .
İstanbul ortada bence .Kim kazanırsa çok az oy farkı ile kazanacak ..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri