Sayfa 868/999 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    rbl ruble mi ?

syg,
    Evet ruble ve brazil reali....

2.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    siz yerel seçimlerin sadece yerel yönetici seçtiğini mi sanıyorsunuz?

belediyeler siyasi partilerin para çevirdiği, iş verdiği, rant sağladığı, yandaşa ihale verdiği en önemli kollarıdır. sacın bir ayağı kırıldımı iktidar için çöküş başlayacaktır.

diğer ataraftan %50nin altında alınacak her oy yine erken seçimi gündeme getirecektir. 40ın altında oy aldığını veya büyükşehirlerin yarısını kaybettiğini düşünürseniz iktidarda kan kaybına engel olamazsınız.

demokrasilerde adı ne olurda olsun her seçim halkın iktidara karşı bir güven oylamasıdır. halk memnun değilse iktidarı değiştirebilir. referandum oylaması dahil. bunu asla unutmamak lazım.
    Ben hala sadece yerel yönetici seçilecek diyorum. Belki dediğiniz gibi rant kaynaklarından biri gidebilir ve bir çöküş işareti olabilir. Fakat %50 nin altında oy aldık erken seçime gidelim demelerini beklemek biraz fazla iyimserlik içeriyor bence.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ankara kaybedilirse o koltuğa oturtmazlar işler karışır .
    İstanbul akpnin
    İzmir CHPnin
    Ankara ortada şu anda .
    ben istanbulu da çantada keklik görmüyorum.
    imamoğlu gerçekten iyi çalıştı.
    kendini iyi anlattı.
    sandıklarda şaibe olmasa sonuçlar gerçekten farklı çıkabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ben hala sadece yerel yönetici seçilecek diyorum. Belki dediğiniz gibi rant kaynaklarından biri gidebilir ve bir çöküş işareti olabilir. Fakat %50 nin altında oy aldık erken seçime gidelim demelerini beklemek biraz fazla iyimserlik içeriyor bence.
    büyükşehirlerin yarısını kaybettiğini düşünelim.

o bile hem para kaynağının kesilmesi demek hem de siyaseten büyük kayıp demektir.

muhalefet çoğu zaman sandıkta kaybediyor zaten. şurda oylama yapsak, seçimlerde şaibe olduğunu, iktidarın devletin yargı dahil tüm kuvvetlerini lehine kullandığını reddedemez sanırım.
    akp teşkilatı sandık çalışmaları açısından da gerçekten çok iyi çalışıyor. öyle ki muhalefetin olmadığı yerde muhalefet temsilcisi olarak müşait yazdırıyor kendini. muhalefet napıyor? anadolu ajansının verdiği sonuçları bekliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,667
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Ne krizi ya... Almanya bizi kıskanıyor. Duble yol yapıldı, Hava limanı yapıldı. Millet bahçesi yapılacak...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Ne krizi ya... Almanya bizi kıskanıyor. Duble yol yapıldı, Hava limanı yapıldı. Millet bahçesi yapılacak...
    bu daron fetöcü olmasın dik dik konuşuyor, ismi de bi acayip..?

8.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    büyükşehirlerin yarısını kaybettiğini düşünelim.

o bile hem para kaynağının kesilmesi demek hem de siyaseten büyük kayıp demektir.

muhalefet çoğu zaman sandıkta kaybediyor zaten. şurda oylama yapsak, seçimlerde şaibe olduğunu, iktidarın devletin yargı dahil tüm kuvvetlerini lehine kullandığını reddedemez sanırım.
    akp teşkilatı sandık çalışmaları açısından da gerçekten çok iyi çalışıyor. öyle ki muhalefetin olmadığı yerde muhalefet temsilcisi olarak müşait yazdırıyor kendini. muhalefet napıyor? anadolu ajansının verdiği sonuçları bekliyor.
    Reis bu secimlerde hem istanbulu hem de ankarayı alırsa ben ayakta alkışlıcam...Ekonomik krizde bile adam show yapıyor...

Sayfa 868/999 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •