Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 205/434 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1.  Alıntı Originally Posted by riskadami Yazıyı Oku
    Hemserim 9 secim kaybeden birini savunuyorlarsa ne ugrasiyorsun,kapasite belli isterse oxfordu bitirsin,kendini yetistiremdikten sonra,her secim aksamini dusunsene ne oldular,bunlar tipis tipis oy vereksiniz diye tehdit ve asagilayan kisiyi savunmuyorlarmi ,oyleyse ne ugrasiyorsun...

Kahveni al ic keyfine bak.
    dogru sizin vekil antepte taratarlarına şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar diyordu. o akpli gibi millete değer vermek lazım, sabana sürersiniz herhalde milleti bu saygıyla.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by nugurlu Yazıyı Oku
    Zavallı denetmenengin sende kendini ekonomi gurusu sanıyon herhal... Ekonomi düşerde çıkarda, sızlanan borsaya girmesin...

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mart şubat.tan iyi olacak

Nisan Mart.tan iyi olacak

Mayıs Nisan.dan iyi olacak

Haziranda Mayıs.dan iyi olacak. demişti ekonomi dahisi Damat.

5.  Alıntı Originally Posted by nugurlu Yazıyı Oku
    Zavallı denetmenengin sende kendini ekonomi gurusu sanıyon herhal... Ekonomi düşerde çıkarda, sızlanan borsaya girmesin...

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Keşke ben zavallı olaydim da Tank palet elimizde kalsaydı. Ekonomi sadece borsa olsa tabi ki düşer de çıkar da derdik, patates kuyruğu varlık kuyrugu olmasa borsa iner de cikar da derdik, burası ekonomi üzerine bir forum ama ekonomi sadece tabi ki borsa degil.

6. Bir tane vatanını, bayrağını seven AKP seçmeni de çıkıp, evet ben AKP ye oy veriyorum ama Tank palet in 25 yıllığına devri benim de kanima dokunuyor desin ben de AKP ne oy vereceğim. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Mart şubat.tan iyi olacak

Nisan Mart.tan iyi olacak

Mayıs Nisan.dan iyi olacak

Haziranda Mayıs.dan iyi olacak. demişti ekonomi dahisi Damat.
    Her seçimden sonra iyi oluyor zaten.

İstikrar bu işte.

Dolar 1,20 den 5,34 e gelir

Bu seçimden sonrada yapısal adımlar atacağız.

İstanbul da yatay mimariye geçeceğiz.

Kanal yapıp yeşili artıracağız. daha önceden yaptığımız gökdelenleri yıkacağız oraya yeşil alan yanı evler yapacağız villa tipi ve fakir fukaraya dağıtacağız tabiki öncelik süriyelilerde.

Atmaaa
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8. "Diğer partilere oy verenlere 'terörist' demedim"

Muhatabı olarak kesinlikle ne bir HDP ne diğer partilere, CHP, sözde İyi parti olsun... Bunlara yönelik değildir, yönetici kadrolarına yönelik bir ifadedir. Bu partilere oy verenlere terörist diyecek kadar vicdansız değilim. Siyasette benim 40 yıllık deneyimim bunu kabul etmez. (Akşener'e) Dava açtım, sadece onunla bırakmayacağım, arkadaşlarım üzerinde çalışıyor, cezai süreci gerekiyorsa ceza davası da açacağım. Vatandaşlarıma özellikle terörist deme noktasına beni taşıyan anlayışa hukuk devleti içerisindeki hakkım neyse ararım. CHP için aynı geçerli. HDP için de aynı şey geçerli. Oy verenlerden çok, yönetici kadrolarına diyorum.

Sayfa 205/434 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •