“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bazılarına mehter cok geliyor galiba, baya baya Turkish gaymeyi bir halt zannediyorlar!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Hainlerle mucadele edecektin yanlış yoldasın
bir halt olacağı yok.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Tehlikeli bir durum var. Londra gecelik swap %15'e düşmüş. Ama sanırım daha önceden de şüphelendiğim gibi bir anlaşma çerçevesinde miktarsal kısıtlamaya gidildi orada.
Londra'da sıkışmışları kurtaracak kadar düşük faiz ama spekülasyon yapamayacakları kadar düşük bir hacim.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Normalde yiyemezler her zaman uyumsuzluk aranır piyasada. Pozitif veya negatif uyumsuzluk.
Mesela bu ülkenin yıllardır kol gibi cari açık vererek hala inanılmaz verimsiz beton projeleri yapmaya devam etmesi negatif uyumsuzluktur. Evet büyüme borçla daha hızlı olur ama büyüyüp ne yaptın? Beton yaptım baba dersen adam gelir saplar böyle. Hem adamdan borç para alıp hem de adama artistlik yapmak da mesela uyumsuzluktur. Borcu veren artistlik yapar alan alttan alır insanlık tarihinden beri böyledir. Uzatılabilir. Zamanında Ingiliz mb de böyle bir uyumsuzluga kurban giderek anahtarı vermişti kimsenin bize özel dost veya düşman olduğu yok adamlar para kazanacak fırsat arıyor tıpkı bizim gibi.
Yer İmleri