Sayfa 719/1000 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    seçimden sonra kobi ler umurunda olur mu?
    https://tr.investing.com/news/stock-...ynaklar-562688

Herhangi bir IMF memuruna, Bereket enerjiye verilen 4.5 milyar dolar gaymeyi izah edebilecek babayigit varsa buyursun IMF ilen anlassin, daha bunun gibi ne krediler var!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    IBAN sistemine giren her banknotun tek tek seri numaralarının kayıt edilip edilmediğini bilmiyorum. Ancak dünya yüzeyinde nakit olarak çok büyük bir meblağda fiziki banknot olduğu için mükerrer seri numarası kontrolü kolay bir işlem değil. Hatta İstanbul'daki çift plakalı korsan taksilerin tespit edilebilme olasılığından dahi çok çok daha düşük bir olasılık.
    90 larda İspanya'da yaptığım biralışverişte mağaza kasiyeri 2 büyük klasör kayıt çıkarıp verdiğim dolarların seri numarasını kontrol etmişti.Yani bilgisayarın yaygın olmadığı devirlerde bile kayıtlar vardı

4. kapanışa dogru basar assaya dedik piyasa yapıcı bana bastı gece gece acı oldu
    neyse yarın odeşiriz

5.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Referandum ve genel seçimde de seçim sonrası 10-15 gün bir gevşeklik olmuştu dolarda , sonra koptu gitti. gene aynısı olacağını düşünüyorum ama cds ve dxy şuan çok baskınlar, bide abd şuan s-400 için ısrarcı belki bu sefer farklılık gösterebilir.
    ytd.
    Bu kadar tantanadan sonra çıkabileceği seviye anca bu kadarmış diyerek,seçime yönelik dolar alanların satışı için, böyle bir zaman tanınacağına katılıyorum

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Herhangi bir IMF memuruna, Bereket enerjiye verilen 4.5 milyar dolar gaymeyi izah edebilecek babayigit varsa, buyursun IMF ilen anlassin, daha bunun gibi ne krediler var!
    gelmeden ne yapsak kar diyorlar herhalde.

Çanakkale köprüsünün ne gereği var mesela.

şu krizde.

imf gelincede işçiden memurdan keserler

köprü parasını öderler.

ben gelmesine kesin gözüyle bakıyorum.

ama adı imf olmazda başka bir isim olur.

7.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    90 larda İspanya'da yaptığım biralışverişte mağaza kasiyeri 2 büyük klasör kayıt çıkarıp verdiğim dolarların seri numarasını kontrol etmişti.Yani bilgisayarın yaygın olmadığı devirlerde bile kayıtlar vardı
    90'ları bilmem ama şu anda dünya yüzeyinde 40 milyar adet dolar banknotu var. Toplam değerleri ise 1.5 trilyon dolar. Toplam dolar kaydi geniş para arzının 80-100 trilyon dolar olduğunu varsayarsak seri numarasının kontrolü mevzu özellikle bazı coğrafyalarda çok kolay bir iş değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. 5.5909 vurdu çekti
    https://www.bloomberg.com/quote/USDTRY:CUR

Sayfa 719/1000 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •