Sayfa 570/1000 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bir unutkanlık hatirası daha kayınvalidenin buzdolabina et koymayagiittim evde kimse yok etleri koydum disari ciktim arabanin anahtari yok iceri girdim her yeri aradim yok.ciktim ford servisini aradim kaskonuz var mi dediler var diyince kaskoyu arayin dediler aradim bana cilingirin numarayi verdiler. Aradim geliruz acariz yeni anahtarida veririz dediler ama yogunuz anca yarin olur dediler. Yazdirdim adresi tekrar eve girdim her yeri aradim yeniden bulamadım. Sonra buzlugun kapağını açtım anahtar karsimda iptal ettirdim anahtarciyi
    aklıma gaya geldi birden yaww
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    aklıma gaya geldi birden yaww
    Ne alakasi var GAYA ilen, siz beni bu beyni sulanmış Sn. Basganimlan karistirdiniz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Galatasaray basketbol takımının unutulmaz oyuncularından Paul Dawkins, 61 yaşında yaşamını yitirdi.

https://www.mynet.com/galatasaray-in...-192827-myspor

https://www.galatasaray.org/s/yenilm...ada-i-bolum/49

https://www.galatasaray.org/haber/ba...em-deyiz/43824

Tanrım yanında olsun.

İlk Oğlunun adı Mehmet miş ve Mehmet Demirkoldan dolayı yani arkadaşlığından koymuş.

Acayip bir tutkuyla takip etmiştim maçları.

Beyaz gölge zamanlarımıydı artık bilemiyorum yani hatırlamıyorum o kadar.

2 sayılı yıllarda bu ortalama

Sarı-kırmızılı takımdaki sekiz sezonunda 31 sayı ortalamasıyla oynayan Dawkins, 1984 yılında Türk vatandaşlığına geçmişti. 13 numaralı formasıyla akıllarda kalan Dawkins, basketbolda sarı-kırmızılı formayı en uzun süre giyen yabancı oyuncu unvanını da hala taşıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Durun yahu hemen heyecanlanmayın, mektebe yeniden yazılmam lazim deye, pazartesi günü okul yollarına düşmeyin!

Olay, Rusyada geciyor!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sabah gazetesi 1 saat once secim anketi yayinlamis hissenetten baska secim yasagı ipleyen yok
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Durun yahu hemen heyecanlanmayın, mektebe yeniden yazılmam lazim deye, pazartesi günü okul yollarına düşmeyin!

Olay, Rusyada geciyor!
    Pazertesi okullar kapalı,netcez şimdi ? vereceğiniz akılı tahmin edip, verme diyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Doların 1.60 olduğu dönemlerde ne güzel günler yaşamışız.

Sayfa 570/1000 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •