Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
istanbul ve bursa cumhur ittifakýnda kalýr
adana ve antalya ortada hatay millette
bir halt olacaðý yok.
Borsa çökerken döviz altýn neden yerinde saydý,sanýrým oralarýn baskýlandýðýný gören dýþ yatýrýmcý borsaya yöneldi...3 Dünya kuruluþuna sen ayar çekmeye kalkarsan,onlarda sen kimin parasý ile çöplüðünde horozlanýyorsun diye intikam almýþ olabilir,zaten borsa yabancýnýn elinde,piyasadan geçici çekildiði an gümlersin,tam çekilmezler çünkü Türkiyedeki kumar mekanizmasý baþka ülkelerde yok.
Bahçeli: "Trump'ýn Golan Tepeleri'ni Ýsrail'e peþkeþ çeken karanlýk imzasý hükümsüzdür, hukuksuzdur, hiçbir sonuç doðurmayacaktýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TBB:TÜRKÝYE'DEKÝ BANKALARIN YURTDIÞINDAKÝ BANKALARA LÝKÝDÝTE VERMEDÝÐÝ ÝDDÝASI DOÐRU DEÐÝL
eee nedir o zaman bu swapýn hali
bir halt olacaðý yok.
Bahçeliye sorsak genel merkez dolarda short mu long mu?..![]()
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Yer Ýmleri