Sayfa 594/1000 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by Piaggio Yazıyı Oku
    İstanbuldaki %3 fark kapanırsa ülkenin kaderi değişir.
    Ama asıl sorun kuru soğana muhtaç insanların yine malum partiye oy vermeleri.
    Sanırım din faktörü herşeyin önüne geçiyor malesef.
    akp hep hdp seçmeninin millet şittifakına vereceğini söyledi ancak görülen hdp seçmeninin akp ye mhp seçmeninden daha fazla destek verdiği şekl,inde
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Veri akışını polynoma oturttuğumda gelen verinin 1. türevinin sabit tutulduğunu görüyorum. Bunu yapmak için yani türevi sabit tutabilmek için yapılabilecek tek bir şey var o da veri giriş aralıklarını uzatmak.
    Hocam teknik konuyu anlamam yalnız, istanbul gibi bir yerde bu kadar çok veriyi bu kadar kısa sürede giremezsiniz, bu fiziken mümkün değil.

Ankara 21:17

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Veri akışını polynoma oturttuğumda gelen verinin 1. türevinin sabit tutulduğunu görüyorum. Bunu yapmak için yani türevi sabit tutabilmek için yapılabilecek tek bir şey var o da veri giriş aralıklarını uzatmak, yani veri akış hızını türevin sabit kalacağı değere göre ayarlamak.
    Bu aa da bu kadar akıllı adamlar var mıdır ki?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Ben sandık başlarını önesemiyorum, sorun yazılımda, başkanlık seçiminde yazılımdan konuyu hallettiler, istanbulda aynı durumda şu an. Yazılımda nasıl isterseniz öyle çıkarıyorunuz
    Islak imzalı tutanak önemli.. Eğer parti görevlisi bu tutanağı almadan görev yerini terk ederse parti hiç bir hak iddia edemez.. İşte o zaman yazılım devreye girebilir.. Eğer elinizde ıslak imzalı tutanak var ise yazılım mazılım sökmez..

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Islak imzalı tutanak önemli.. Eğer parti görevlisi bu tutanağı almadan görev yerini terk ederse parti hiç bir hak iddia edemez.. İşte o zaman yazılım devreye girebilir.. Eğer elinizde ıslak imzalı tutanak var ise yazılım mazılım sökmez..
    bu defa hiç kimse gerçekten sandıkalrı terk etmiyor zira aynı zamanda muhtar adaylarıda var onların sayımı en son yapılıyor
    bir halt olacağı yok.

İstanbul 21:21

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

imamoğlu 49 a 48 gibi kaybedecek gibi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 594/1000 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •