Sayfa 681/1000 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

bir ...

zeytinyağı muhabetti çıktı.. herkes sayfalarca yazdı...

iki satır aanaliz yapsak.. sonunda burası bu muhabbetin yeri değil diye ikaz ediyorlar...

arkadaşlar...

bu başlığın amacı nedir..

geyik mi davşan mı...politik mi..ortaya karışık mı

bi söyleyin lütfen
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,105
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    O kısmını karıştırmayın, biraz sabır.
    Ayhandan gelecek hayr
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Ayhandan gelecek hayr
    Sen daha gitmedin mi borulce sıyırmaktan sikildım ma verdim
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
    ATV haber kanalı bayağı komikmiş,30 kişi tutuklandı denildi,sonra bu yanlışmış onu düzeltelim dedi karşı taraf,hakikaten tam köteklik bunlar.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Zeytinyağı muhabbeti bayağı yayılmış,iyi olmasından ziyade saklama koşullarıda çok önemlidir,cam şişe,yada teneke kutularında saklanmalıdır,ışık görmemesi ve ağzı sıkı kapatılmalıdır,ped şişe tadı bozabilir zamanlan,tarihi yeni olan petlerden alındığı zaman bu yazdığım ürünlere aktarılmalıdır,kesinlikle açıldıktan sonra ağzı kapatılmalıdır,çok soğuk yerlerde saklanmasıda iyi değildir,çünkü donar...sızma zeytinyağlar tercih edilmelidir,soğuk sıkım olmalıdır,kesinlikle ısıl işlem görmemelidir,riviera gibi,50-60 seneden fazla kullandığımız için lezzetini hemen anlarım,zaten 70 yılları öncesinde Ayçiçek yağı yoktu,tenekelerde zeytinyağı satılırdı,şişe götürülür alınırdı,geliri iyi olan tenekelerlen alırdı.
    O yuzden biz ilk sikimda hepsini tenekeletiriz şişeleturiz. Sıktirıp fabrikanin plastik tanklarina koydurmayiz. Tanklar hem plastiktir hem gunese maruz kalir. Biz tenekeletir direk depoya koyarız
    bir halt olacağı yok.

6. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Forumun fasist yönetimi tarafindan, fasizan bir atamaylan ve bilhassa 31 Mart secim gunu secilerek, 2 tane mod atanmis!

Bu heriflerin derdi ise, zeytinyagi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    bir ...

zeytinyağı muhabetti çıktı.. herkes sayfalarca yazdı...
    Ben sormuştum anlaşılan cevap veren arkadaşlar olmuş sağolsunlar.. İşlerim vardı bakamadım şimdi okuyacağım cevap verenlere şimdiden teşekkürler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 681/1000 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •