Sayfa 846/1000 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Şimdi beyler. .. Muhalefetin İstanbul ' u ve Ankara' yı almış olması olumludur , önemlidir. Bunu inkar edemeyiz.
    Ancak ülkenin sorunlarının kaynağı İstanbul ve Ankara belediyelerinin alınamamış olması mıydı ?
    Altını çiziyorum, evet önemli bir gelişme ama asıl meseleyi unutuyorsunuz bence . Bu şartlar altında yüzde 50 yi düşmeyen bir iktidar başarılı; düşüremeyen muhalefet başarısızdır. Ve iki taraf için de önemli olan yüzde 50 ' dir.
    CHP kazanmadi AKP kaybetti. Cogu CHP oylari AKP ye olan tepki oyu yoksa CHP ye sempati oyu degil

Erken secim geliyor

Erken secimde kim kazanirsa kazansin Turkiye nin talihi degismez cunku ipler ABD nin elinde. Biz secimlerde yalnizca kukla seciyoruz. Lanet olsun ama gercek bu

2. ABD, F-35 ekipmanlarının Türkiye\'ye teslimini askıya aldığını duyurdu

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    İktidar diye Bi şey yok rte var.. O öldüğü vakit akp ANAP gibi toz olup gidecek
    aynen

ustune tonlarca dava acilacak bir suru rusvet yolsuzluk davasi e bu arada ben iceri giriyorum o zaman oterim hesabi bir suru olay ifsa edilecek

yurtdisina bir suru AKP li kacacak ayni Cem uzan gibi. Ama yanlarinda milyarlar dolari goturecekler vs vs vs

Simdiden bunlari gorebiliyorum. Hersey adamin olmesine bakar.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku

Ülke şu hale gelişine rağmen muhalefet yüzde 50 alamıyorsa gerisi teferruattır, züğürt tesellisidir. Kanun hükmünde kararnameler istanbul belediyesinden yayınlanmıyor .
    Büyükşehir belediyeleri çok büyük bir rant kapısı. Belediyelerin yüzlerce şirketinin çalışanları muhakkak ki partilerini destekliyorlar. Her bir iş kapısı oy vermek için bir sebep. işe girmeye sebep parti. En çok da kanal İstanbul un akıbetini merak ediyorum. Buradaki rant kime kalacak?

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    gulumsedim

18 yasinda falansiniz heralde

Buyuyunce neden gulumsedigimi anlarsiniz
    Yok benim yorumlarım 18 yaşımdaki hayallerimden, şu an içinde bulunduğumuz gerçeğe doğru evrilir genelde.
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Bursa/İzmir
    Gönderi
    5,730
    Dolarcılara başarılar dilerim.

Pozitif: Ankara ve İstanbul belediyelerinin el değiştirmesi cari açık açısından pozitif.

Bunun $/tl ye etkisi pozitif olmaz..

Çevremde dolar 7.5 tl olacak deyip deli gibi dolar alan var.
    Amenna!.

Ben kısa vade dolar 5 tl olacak görüşündeyim.

Niye mi?
    Önümüzdeki 4.5 yıl seçim yok.
    Dolar zaten son 52 haftada halen %40 arttı ve aşırı alım bölgesinde.
    Akpli olmayan yeni büyükşehir bekediyeleri daha Az borçlanır bu da dolar açısından negatif. Türkiyenin bir ve iki numaralı şehirleri.

Görüşlerim böyle.
    Kısa vade dolar negatif.

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Arkadaş 1 sayfada 2 troll 5 mesaj gene kudurdu bu ampullerin maaslilari yahu seçimde bitti de gidin artık
    İsim vererek adam gibi konuş trol mrol sen ne biçim konuşuyon saygısız insan.. Hiç mi Allah korkun yok emeğe, düşüncelerini belirten insanlara saygı duymazsın sen.. BU ne biçim hitap tarzı
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Sayfa 846/1000 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •