Sayfa 16/992 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    İtfa tarihindeki faiz olabilir hocam. Ocak 2019'da satışa sunulmuş bu bono. Bugün alındıysa güncel oran 21.3 gözüküyor vadeye kalan gün 288 olduğu içinde bugün alındığı aşikar.
    Bugun alindi bana dönüşü 178200 dediler..
    Vade bittiginde alacaginiz tutar bu dediler
    Forumdaki abiler 2300Tl stopaj kesilir diyor
    Yarin gidip şikayet edicegim eger öyleyse.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    İtfa tarihindeki faiz olabilir hocam. Ocak 2019'da satışa sunulmuş bu bono. Bugün alındıysa güncel oran 21.3 gözüküyor vadeye kalan gün 288 olduğu içinde bugün alındığı aşikar.
    teşekkürler ...evet arkadaşımız bugün almış da.... faiz oranı düşük işte....çoğu PPF bundan çok daha yüksek...
    Yazın Arsa... Kışın Borsa

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Evet haklısın iş bankasında da vadesi yakın olan bono da benzer alış faiz oranı var..
    https://www.isbank.com.tr/TR/fiyatla...-bonolari.aspx

Yazın Arsa... Kışın Borsa

4.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    Bugün aldıysanız güncel faizi 21 gözüküyor bu bononun. Bu durumda söylenen rakam net geçer elinize. Yarın MT daha ayrıntılı bilgi verebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    teşekkürler ...evet arkadaşımız bugün almış da.... faiz oranı düşük işte....çoğu PPF bundan çok daha yüksek...
    Demekki arkadaşımız uzun vadede faizlerin düşeceğine inanıyor Sn.T.axaray PPF'lere %50 mevduat şartı getirmeselerdi şimdi dahada iyi olacaktı getirileri.

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim inek sütü kaymaklı veriyor Ya adamlar stopaj da kesmiyorlar ben öyle hesapladım... Brüt faiz direk hesaba net işliyor....Acaba Borsa daki zararıma mı mahsup ediyorlar !?
    bir günlüğüne viop teminata para gönderdim yarındası gün parayı çektim oranı net uygulamışlar gibi görünüyordu şaşırdım fakat akşamüstü sütçü geldi fonlarımdan bozup viop teminat stopaj sütünü sağdı gitti parayı yerinden oynat bakalım kesinti yiyecek misin? yemeyecek misin?

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    24.50 den sadece stopaj mı kesiliyor başka kesinti-komisyon vs. yok mu?
    yuvarlatıp yazdım, sen sorunca bir hesaplayayım da öyle yazayım dedim. kesinti sonrasında bana verilene bakarım; 24.4 gibi olmuş. bu oranlar bende 2 gündür var. daha önce fonla başabaş idi.

8.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    Doğrudur itfa gelirinden %10 stopaj ödenir. 2334 TL olarak hesapladım.
    Saygılar.

Sayfa 16/992 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •