4 Lisan biliyormus da, yağlama eğitimini ABD'de almista, ulen ben orta iki terkim senden iyi bakim yaparim, pist forklift araclarina!![]()
4 Lisan biliyormus da, yağlama eğitimini ABD'de almista, ulen ben orta iki terkim senden iyi bakim yaparim, pist forklift araclarina!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
YSK oyları saymaya devam demiş..
7 ilçede oylar yeniden sayılacakmış...
Tahminim büyük ihtimal olayı bitirecekler, bakalım nasıl bir oyun çevirecekler..Adamlar iki gündür deliye döndüler...Ne yapıp edip alacakalar, o kesinleşti gibi..
Geçmiş olsun..
Neyse, ben bizim pist pilotunu fazla gazlamayayayim, okuyordur simdi burayi biraz motoru sogusun!
Zaten demistim gecen sefer birisine, barut gibi doner deye 2 gun dayandi, bu sefer inmeden ucar!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Zaten onlara ait.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HANEDAN..... netfilix..![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri