Sayfa 24/992 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Olay mt değiştirerek halledilemez ,benim gördüğüm oranlar sanki ''şube bazında'' farklılık gösteriyor.Aynı yatırım hesabı üzerinden farklı bir şube için hesap açılabiliyorsa birkaç şubede hesap açmalı kim daha iyi oran verirse bağlamalı.
    Denemedik aracı kurum ,banka kalmadı nerdeyse ..
    Hepsi aynı nerdeyse ..Mt iyi ve deneyimli ise kazanç artıyor.
    Kardeşim Hsbc ile çalışıyor .Bankada bir mt var .Doları geçen sene 6.10 lardan aldırmış ,altını 260 lardan ..
    Mt al sat yaparak doların ortalamayı 5.50 lere kadar çekti ,altındada öyle ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Arkadaşlar TL ye SWAP lı mevduat yapan bankalar hangileri? Oran alan var mı?
    İş bankası ve Garanti artık biz swaplı mevduat yapmıyoruz dediler. Bilgisi olan var mı?

Alıntı Originally Posted by 40YILLIKSANAYICI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar TL ye SWAP lı mevduat yapan bankalar hangileri? Oran alan var mı?
    İş bankası ve Garanti artık biz swaplı mevduat yapmıyoruz dediler. Bilgisi olan var mı?
    YKB ilk swapı yapan kurumdu...Özel bankacılıkla görüşün derim....HSBC de unutmayın...

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Denemedik aracı kurum ,banka kalmadı nerdeyse ..
    Hepsi aynı nerdeyse ..Mt iyi ve deneyimli ise kazanç artıyor.
    Kardeşim Hsbc ile çalışıyor .Bankada bir mt var .Doları geçen sene 6.10 lardan aldırmış ,altını 260 lardan ..
    Mt al sat yaparak doların ortalamayı 5.50 lere kadar çekti ,altındada öyle ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hsbc müşteriler için tehlikeli bir banka ,ilk fırsatta dcd ye yönlendiriyor.Bir kere dcd patladı mı debelen dur.Dövizde yukarı aşağı hızlı hareketler ve yüksek marjlı gelgitler olurken dcd ye yaklaşmayacaksın açılan şemsiyeyi kapatmak zaman alır.Kardeşinin maliyetini düşürmüşler fakat üzerine zaman maliyetini ekleyince gene zarardadır ve psikolojik sıkıntısı da extra zarar.

5.  Alıntı Originally Posted by 40YILLIKSANAYICI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar TL ye SWAP lı mevduat yapan bankalar hangileri? Oran alan var mı?
    swaplı mevduatı artık ''yetkisi olan aracı kurumlar'' yapıyor ve bugünler de cazip oran çıkmadığını söylediler.

6. Arkadaşlar bir konuda bilginize ihitiyacim varda n kolayda 28 lik bonolari kismi satiyordum ihityac oldukca baktım kismi satilan bonolara hic faiz islemiyor bu boylemi acaba mt isliyor diyordu bunu nereden ogrenebilirim yardımlarınız için teşekkürler.

7. enpara 18.75 değil miydi öyle diye hatırlıyorum 19.25 olmuş

8.  Alıntı Originally Posted by olgunus Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir konuda bilginize ihitiyacim varda n kolayda 28 lik bonolari kismi satiyordum ihityac oldukca baktım kismi satilan bonolara hic faiz islemiyor bu boylemi acaba mt isliyor diyordu bunu nereden ogrenebilirim yardımlarınız için teşekkürler.

Bonoyu vadesinden erken sattığınızda, kısmi olsun olmasın, daha az olabilir bononun fiyatının dalgalanmasına bakarak. O anki bono fiyatı önemli. Aldığınız fiyattan aşağıya da düşebilir.

Sayfa 24/992 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •