Originally Posted by uufuk Bankanın kendi bonosumu,araştırdım,MT ile görüşdüm... Özel sektor bonosu oldugunu ögrendim... Siz araştırdınızmı,bana teklif edilen bono(10-15gün önce) böyleydi... Bankanın kendi bonoları , özel sektör bonosu almam. QNB den yana kullandım tercihimi ..
Originally Posted by Mavideniz35 Bankanın kendi bonoları , özel sektör bonosu almam. QNB den yana kullandım tercihimi .. Bana sadece yeni paraya bono satışımız var demişlerdi geçen sefer Öyle mi gerçekten
Originally Posted by yuji Bana sadece yeni paraya bono satışımız var demişlerdi geçen sefer Öyle mi gerçekten Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama belli bir miktar üzeri için talep topluyorlar. 1M ve üstü gibi Şöyle ki almak istenen bononun 1 payı 96 bin TL üzeriydi Yarın son talep toplama günü , cuma günü satış tamamlanacak
Originally Posted by Mavideniz35 Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama belli bir miktar üzeri için talep topluyorlar. 1M ve üstü gibi Şöyle ki almak istenen bononun 1 payı 96 bin TL üzeriydi Yarın son talep toplama günü , cuma günü satış tamamlanacak bonoda pay olmaz, sizin söylemek istediğiniz nominal 100000 tl için 96000 tl civarı ödenerek satın alınacak demek.
Forum Rules
Yer İmleri