Sayfa 906/1000 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Satıcı ısrarlı yaklaşım bana hep itici gelmiştir.

Hani AVM de mağazaları dolaşırsınız.

Kapıdan girdiğiniz anda bitiveren satıcı tipli adamlar ve onların çığırtkan ve malını öven davranışları yüzünden bazı mağazalara girmem bile.

Ben beğenip, karar aşamasına gelirken yardım istediğimde gelen tezgahtarların olduğu mağazalarda rahat ediyor ve alışveriş yapıyorum.
    Aynen, o zaman da adam bulamazsınız
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Sanırım teknikten çok haber akışına bakmalıyız bu aralar. Birkaç tane twit ile sarsılacak bir yapıda olmamız üzücü. Mutlu ve güzel bir gün diliyorum. Çalışan arkadaşlarımıza kolaylıklar ve başarılar dilerim.
    4.45 ten baslayan trend var. Bu trendin fibonacci tepesi benim elf gozlerimde 7.59 olarak goruluyor.

5.65 seviyesi onumuzde ki ilk direnc seviyesi

5.85 te yatay bir direnc var cok guclu asilir direk 6 ya ulasmasini beklerim

6 uzerindw 6.40 a ulasmak zor olmaz.

Sonrasinda herkes 7 yi beklerken 6.85 ten bir dusus beklerim tekrar.

Bu yolculugun sonu ise 7.59 da tamanlanir

Sonra imf gelir ve kur 6.40 seviyelerinde dengelenir

Benim kafamda ki teknik profil bu sekilde

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    4.45 ten baslayan trend var. Bu trendin fibonacci tepesi benim elf gozlerimde 7.59 olarak goruluyor.

5.65 seviyesi onumuzde ki ilk direnc seviyesi

5.85 te yatay bir direnc var cok guclu asilir direk 6 ya ulasmasini beklerim

6 uzerindw 6.40 a ulasmak zor olmaz.

Sonrasinda herkes 7 yi beklerken 6.85 ten bir dusus beklerim tekrar.

Bu yolculugun sonu ise 7.59 da tamanlanir

Sonra imf gelir ve kur 6.40 seviyelerinde dengelenir

Benim kafamda ki teknik profil bu sekilde

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    5,85 yansın, üstü mesela.., k0nular deği$ir zaten anında..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by betterking Yazıyı Oku
    Son dönemdeki en önemli iki gelişme:

1- İktidar uzun yılladır elinde tuttuğu, hatta ona iktidarın kapılarını da açan en önemli iki büyükşehirin yönetimini kaybetti. Böylece onlar için yaklaşık 20 yıllık mutlak hakimiyet dönemi sona ermiş oldu.

2- Nato, ülkedeki ABD üsleri, patriotlar F-35 projesi vs. derken Türkiye bunların hepsini bir kenara itip Rusya, İran ve Suriye'nin kullandığı S400'leri satın alma kararı verdi. Bu resmen Türkiye'nin kutup değiştirmesi anlamına geliyor Batı için ve ABD kadar Avrupa da bu durumdan rahatsız. Yani gelişmeler böyle devam ederse Türkiye'nin yaklaşık son 70 yıllık dış politikası da kökünden değişmek üzere demektir...

Burada özellikle 2. madde gerçekleşirse piyasa bu duruma bugüne kadar hiç yaşanmamış tepkiler verebilir. Bu durumda ekonomi yönetimi de bugüne kadar serbest piyasa koşulları içinde hiç başvurmadığı sertlikte tedbirleri alma yoluna gidebilir bana göre. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde bu gibi olasılık ötesi durumlara karşı dahi hazırlıklı olmamız gerekebileceğini düşünüyorum maalesef.
    Türkiye kutup değiştiremez, kimse izin vermez . Çok daha büyük bir sistemin elemanlarından olan Türkiye, ben oynamıyorum diyerek sistemden uzaklasamaz. Halk dahi istemezken belirli bir azınlığın isteğiyle böyle bir hamleye kimse izin vermez .

5. Seçim gerginliği yüksek ve bişeyler netleşmeden piyasa tam olarak dengelenmeyecek. Sürekli -+ 10 15 kuruşluk değişimler olacaktır. Şu an dolar uçacak kaçacak söylemleri anlamsız, ülkedeki ekonomik sıkıntıları göz önüne aldığımızd kademeli artışın devam ettiğini aylık ve haftalık grafikler bize gösteriyor.
    2 ileri 1 geri gibi böyle böyle artmaya devam edecek , taki abd yönünden olumsuz bir yaptırım haberi düşmediği sürece.
    bu anlık düşüş ve yükselişlerde , zirveye giden yolda sabırsızların yada ihtiyaç sahiplerinin dökülmesi kaçınılmaz. sabırlı olan kazanacak. ytd

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
    5.80 geçildiğinde şenlik başlar

7.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    5.80 geçildiğinde şenlik başlar
    ben o rakamın 5.68-5.69 olduğu kanaatindeyim.
    birkaç kere test etti ama geçemedi.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Satıcı ısrarlı yaklaşım bana hep itici gelmiştir.

Hani AVM de mağazaları dolaşırsınız.

Kapıdan girdiğiniz anda bitiveren satıcı tipli adamlar ve onların çığırtkan ve malını öven davranışları yüzünden bazı mağazalara girmem bile.

Ben beğenip, karar aşamasına gelirken yardım istediğimde gelen tezgahtarların olduğu mağazalarda rahat ediyor ve alışveriş yapıyorum.
    şöyle bi bakacam diyince uzaklaşıyorlar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 906/1000 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •