-

Originally Posted by
eren2008
Ppf ler mevcut perfonmasıyla mevduatın önünde.Ayrıca vade olayı olmadığı için acil ihtiyaç yada yatırım değişikliğinde nemadan yana kayıp yok.Mevduattan 2-0 önde diyebiliriz
SM-J710FQ cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de brüt %20.77 ile günlükteyim, mevduat bağlamadım. Belirli bir oranda oranları kontrol etmek için ppf'ye geçtim (%10)
Garanti bankasının ppf oranı son hafta %20.50 civarına düştü. Eğer orası tekrar %22 ve üzerine istikrarlı bir şekilde atarsa ppf'lerdeki oranı kademeli olarak arttıracağım.
8 Nisan sonrasında Albayrak ve Merkez bankası ppk kararına göre karar vereceğim. Mevduatta bir düzelme olmazsa komple ppf'ye geçeceğim. Komple ppf'ye geçmek için ppflerdeki istikrarsızlığın geçmesini bekliyorum.
-

Originally Posted by
Sercanhan
Evet....ana paradan kayıp ihtimali yok
Aslında özel sektör fonu taşıyorsa var demektir. Geçmişte bu sıkıntılar yaşanmıştı.
-

Originally Posted by
Sercanhan
Evet....ana paradan kayıp ihtimali yok
teşekkürler....
ben de bir miktar ı nakiti vk6 ya aktardım bakalım...,
-

Originally Posted by
Omega0607
Viop aracı kurum gecelik nema %17.72 Net
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayin omega bende repo icin is yatirimdan hesap actirdim.tonla imza aldilar .bi risk var midir acaba ..yani kesinti cikarirlar mi ...yahut yatirim danismanlik ucreti kesebilirler mi ...acarken boyle bir kesintinin olmayacagini soylediler ama .
-

Originally Posted by
r.lucas
Sayin omega bende repo icin is yatirimdan hesap actirdim.tonla imza aldilar .bi risk var midir acaba ..yani kesinti cikarirlar mi ...yahut yatirim danismanlik ucreti kesebilirler mi ...acarken boyle bir kesintinin olmayacagini soylediler ama .
FinansInvest benden birşey kesmiyor
-

Originally Posted by
r.lucas
İş Yatırım benden danışmanlık ücreti kesmiyor.
-

Originally Posted by
memorex
bu piyasanın hacminin düşük olduğu söylendi doğru mu acaba ?
En derin garanti bankasındaki pay vadelide işlem sadece 50 milyon tl
Tabi bunun kazançında stopaj hiç olmadığını dikkat çekmek isterim .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Garanti bankası bono için bugün %21.50 (69gün) dedi, mevduat karşılığı %22.76 oluyormuş.
Bono oranı %23'tü ne oldu dedim. O dünkü orandı. O bono bitti dedi. Yersen.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri