Trabzon'da uluslararası bilişim suçlarına karıştığı iddia edilen ve bilgisayar, harddisk ile flaş bellek kartlarında yaklaşık 5 milyon kişiye ait kişisel bilgiler ele geçirilen M.K. (22) yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
Trabzon'da uluslararası bilişim suçlarına karıştığı iddia edilen ve bilgisayar, harddisk ile flaş bellek kartlarında yaklaşık 5 milyon kişiye ait kişisel bilgiler ele geçirilen M.K. (22) yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Melih gökçek : Istanbul’da yeniden sayılan bütün ilçelerde sn binali yıldırım’ın iptal edilen oyları açık ara çıktı.bu müteselsil suçtur. Yani zincirleme ve dayanışmalı suçtur.
Suç müteselsil olduğuna göre,
seçim ya iptal edilmeli ya da tüm oylar yeniden sayılmalıdır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Güncelleme 18:00
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İstanbul İl Seçim Kurulu, 15 ilçede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için kullanılan ve geçersiz sayılan oyların yeniden sayımını reddeden kararları kaldırdı. İl Seçim Kurulunun kararıyla İstanbul'daki tüm geçersiz oylar yeniden sayılacak. / Son dakika
Baskanim gittim Hepsi Burada'dan baktim, saat alacagim diye, saat takmam da en sacma o aklima geldi, hic yapmayan 3 taksit yapiyor, yapanı 6 taksit yapiyor.
Bildiğim kadari ilen LC Wakiki ilen Mavi vade farki koyuyor, her gun yeni don almayacağıma gore onu da basar parayi alir gecerim!
Ziraat reklamı yapiyorsan, onu bilemem?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri