Sayfa 44/992 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Gecenlerde finansinvest uygulamsi uzerinden basit faizi 25.50 olsn bono gordum 45 gun vadesine ..halk yatirimmiydi halj menkul degerlermiydi neydi ..sorucam ..sizce nasildir arkadaslar .halk var icinde sanki guvenilir geldi bana ..

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Gecenlerde finansinvest uygulamsi uzerinden basit faizi 25.50 olsn bono gordum 45 gun vadesine ..halk yatirimmiydi halj menkul degerlermiydi neydi ..sorucam ..sizce nasildir arkadaslar .halk var icinde sanki guvenilir geldi bana ..
    Bono faizlerinde alış faizi mi satış fiyatı faizi mi ona da dikkat edin. Ben o hatayı yapacaktım.

Alıntı Originally Posted by japo Yazıyı Oku
    Borsanın çok düşmemesinin sebebi yabancı yatırımcının piyasanın büyük kısmına sahip olması bence malları satacak yerli yatırımcı yok yerli yatırımcıda ya para yok olandakide dövizde veya mevduatta bu sebebden dolayı borsaya yerli yatırımcı çekmek zorundalar .Yoksa birbirlerine mal satmak zorundalar yani korkmaya gerek yok borsa daha çok düşmez düşerse onlar zarar eder ne zamanki yerli yatırımcı borsaya girer o zaman satış yapıp çıkarlar DİYE DÜŞÜNÜYORUM Saygılar
    Bu borsacı kadrosu yanlış hatırlamıyorsam 2006 da bizim piyasaya daldılar o günden beri yerli alıcı bekliyorlar....ama bulduklarına da anında çakıyorlar

4. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seker bank TL YUZDE 20.50 DOLARDA 3.5 ÖNERDİ

6. Döviz Mevduatının toplam mevduata oranı %53.75 ile 2.4.2019 verisine göre yakın tarihin yeni tepe seviyesini gördü.

https://www.bddk.org.tr/BultenGunluk
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    doları çekiyorum deyince 3.75'e çıkıyorlar..

8.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    miktar ne?

Sayfa 44/992 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •