-
Gecenlerde finansinvest uygulamsi uzerinden basit faizi 25.50 olsn bono gordum 45 gun vadesine ..halk yatirimmiydi halj menkul degerlermiydi neydi ..sorucam ..sizce nasildir arkadaslar .halk var icinde sanki guvenilir geldi bana ..
-

Originally Posted by
r.lucas
Gecenlerde finansinvest uygulamsi uzerinden basit faizi 25.50 olsn bono gordum 45 gun vadesine ..halk yatirimmiydi halj menkul degerlermiydi neydi ..sorucam ..sizce nasildir arkadaslar .halk var icinde sanki guvenilir geldi bana ..
Bono faizlerinde alış faizi mi satış fiyatı faizi mi ona da dikkat edin. Ben o hatayı yapacaktım.
-

Originally Posted by
japo
Borsanın çok düşmemesinin sebebi yabancı yatırımcının piyasanın büyük kısmına sahip olması bence malları satacak yerli yatırımcı yok yerli yatırımcıda ya para yok olandakide dövizde veya mevduatta bu sebebden dolayı borsaya yerli yatırımcı çekmek zorundalar .Yoksa birbirlerine mal satmak zorundalar yani korkmaya gerek yok borsa daha çok düşmez düşerse onlar zarar eder ne zamanki yerli yatırımcı borsaya girer o zaman satış yapıp çıkarlar DİYE DÜŞÜNÜYORUM Saygılar
Bu borsacı kadrosu yanlış hatırlamıyorsam 2006 da bizim piyasaya daldılar o günden beri yerli alıcı bekliyorlar....ama bulduklarına da anında çakıyorlar
-

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Seker bank TL YUZDE 20.50 DOLARDA 3.5 ÖNERDİ
-
Döviz Mevduatının toplam mevduata oranı %53.75 ile 2.4.2019 verisine göre yakın tarihin yeni tepe seviyesini gördü.
https://www.bddk.org.tr/BultenGunluk
-

Originally Posted by
drselcuk
doları çekiyorum deyince 3.75'e çıkıyorlar..
-

Originally Posted by
drselcuk
miktar ne?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules