Sayfa 973/1000 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Amerika'da %1 gibi fark olunca seçimin yenilenmesine gidiliyormuş.
    Kaybedilen yerler için geçerli sanırım, kazanırken 3-5 oy olsa da milli irade tecelli etmiş oluyor, güzelim ülkem ne hale geldi, mahvolduk mahvolduk.

2. ciddi ciddi ulke de yatirimlarin % 70 i yabancinin elindeyken secim sonuclarinin bu hale gelmesini nasil kabul ediyorlar anlamiyorum..

Bu saatten sonra kim gelip buraya yatirim yapar ?

3.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Kaybedilen yerler için geçerli sanırım, kazanırken 3-5 oy olsa da milli irade tecelli etmiş oluyor, güzelim ülkem ne hale geldi, mahvolduk mahvolduk.
    Milleti neredeyse tam ortadan böldükleri için fark az oluyor haliyle.Sadece yüzde 51'in millet ve milli irade olarak tanımlanmasını geçtim,bu oranı nasıl tutturdular,ona takıldım.

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ciddi ciddi ulke de yatirimlarin % 70 i yabancinin elindeyken secim sonuclarinin bu hale gelmesini nasil kabul ediyorlar anlamiyorum..

Sirf su hafta 2 m dolar net cikis yapsalar akp seçmeni bile homurdanmaya baslar
    Demokrasi diyorlar gostersinler o zaman ne isleri var burda

5. Honda, Türkiye fabrikasında üretime devam etmeme kararını açıkladı

Honda Türkiye A.Ş, 2021 yılında mevcut Civic Sedan modelinin üretiminin tamamlanmasını takiben Türkiye'deki otomobil üretim operasyonunu sonlandırma kararı aldı
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ciddi ciddi ulke de yatirimlarin % 70 i yabancinin elindeyken secim sonuclarinin bu hale gelmesini nasil kabul ediyorlar anlamiyorum..

Yabancı bankalar alacaklarını kurtarmak için yeniden borç verebilirler.Aksi durumda verdikleri batık olarak görünecek,bu borç virüs gibi başka yerlere bulaşacak. Aynı zamanda bu kararı vermek demek daha büyük parayı batırmayı göze almak demek. Bu yüzden kolay bir karar olmayacaktır.Her iki yğnde karar da mümkün. Olup bitenle ilgili Batı'nın sus pus olması da muhtemelen bu sebeten.

7. bugünkü artışın asıl sebebi,
    swap faizinin düşürülmesi.
    25.5>24

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    bugünkü artışın asıl sebebi,
    swap faizinin düşürülmesi.
    25.5>24
    Merhaba,
    Bana kalırsa siyasi belirsizlik ve 1 haftalık repo açılması.
    Aksine swap TL'yi bir miktar destekledi gibi.
    1 haftalık reponun desteği bile bence çok minimal.
    Tamamen siyasi belirsizlik.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 973/1000 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •