Sayfa 710/872 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. GUNLUK

2. HAFTALIK

bizim eşşek keko yu yine üzerinden atmış.
    keko olmayınca topik mezarlığa dönüyor.
    adamlar 500 bin lotu bir citiye bir döşeye taşıyorlar.
    bi halka bir iş yatırıma
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    bizim eşşek keko yu yine üzerinden atmış.
    keko olmayınca topik mezarlığa dönüyor.
    adamlar 500 bin lotu bir citiye bir döşeye taşıyorlar.
    bi halka bir iş yatırıma
    ben burda olmasam da ruhum burada...:kahkah: geçen gün alış veriş yaptığım markette piliç fiyatlarına baktım...er piliç ve şen piliç vardı...her iki markanın satış fiyatı 11 tl idi...yaklaşık iki hafta önce ise 10 tl idi...bu miktar %10 luk bir çıkışı işaret ediyor...bakıyorum sektör zam yapmaktan hiç çekinmiyor..bu ortamı da bulabiliyor...

banvitin 2018 den iyi bir bilanço yollayacağına hala da inanmaya devam ediyorum..yalnız rekabet kurulunun kestiği 23 milyon (peşin ödemede iskontolu miktarıdır ) ceza kesildikten sonra ne kadar net kar kalır bilemiyorum...

ihracatı artan bir banvit var karşımızda..çeyreksel cirosu 800 milyonlara ulaşmış bir banvitte yapılacak küçük zamların dahi karlılığa etkisi büyük olacaktır...bu yıl bir türlü bahar gelmedi ama geldiğinde tavuk fiyatlarının güzel çıkacağı aşikardır...daha şimdiden 11 tl ye ulaştı fiyatlar...havalar biraz daha güzelleşirse sanırım rahatlıkla 13-15 tl aralıklarına çıkabilir...o vakit de ikinci çeyrek bilançosu çok daha güzel olabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. bu hisse hala elimde değil dostlar...bu yorumu elimde olduğu için değil ,fikirlerimin değişmediğini göstermek için paylaştım...benim hisse sizin de bildiğiniz gibi durdo hissesidir...durdodan büyük beklentilerim var...ben her iki hisse yatırımcısına da başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. Geçen yıl 1.ceyrekte 10m. Kar gelmişti yanilmiyorsam.rekabet kurumunun cezası .1c bilançoda gosterileceginden muhtemelen bilançoda görünümü etkiliyecektir.ytd

Sayfa 710/872 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •