Sayfa 976/1000 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

normal bi ülkede kararı herkesuygulanan hukuka bakarak bilebilir ama biz normal değiliz
    bir halt olacağı yok.

2. Dun baldizin bebeginin dogum gunu vardi..tum aile orda.. sogan domates alamiyoruz diyolar cok pahaliymis..e neden oy verdiniz peki diyorum.. 3. havaalani yapmis , bir suru yol yapmis.. resmen inanamiyorum.. hicbir cevap veremedim.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Dun baldizin bebeginin dogum gunu vardi..tum aile orda.. sogan domates alamiyoruz diyolar cok pahaliymis..e neden oy verdiniz peki diyorum.. 3. havaalani yapmis , bir suru yol yapmis.. resmen inanamiyorum.. hicbir cevap veremedim.
    ekmeği köprüye banın yiyin deseydin
    nasıl olsa köprünün parasınıda kendileri ödüyor tabi bende
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Dun baldizin bebeginin dogum gunu vardi..tum aile orda.. sogan domates alamiyoruz diyolar cok pahaliymis..e neden oy verdiniz peki diyorum.. 3. havaalani yapmis , bir suru yol yapmis.. resmen inanamiyorum.. hicbir cevap veremedim.
    Hocam böyle seçmenin olması Türkiye acısından avantaj. Daha fazla vergi ile ekonomi toparlanabilir.

5. yok tum sorun abd nin s400 anlasmasina karsi cikmasindaymis aile buyukleri oyle diyor..

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    yok tum sorun abd nin s400 anlasmasina karsi cikmasindaymis aile buyukleri oyle diyor..
    Böyle düşünmeleri iyi. Yeni zamlara direnc göstermezlerse ekonomi toparlanır.

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    yok tum sorun abd nin s400 anlasmasina karsi cikmasindaymis aile buyukleri oyle diyor..
    İnsan öyle bir ortamda cinnet geçirebilir.

8. isin ilginci bu ailede ki aile buyuklerinden 2 tanesinin evi ( dede ve teyze ) 1 sene once akp li muteahhit tarafindan kentsel donusume sokuldu,ev yikildi,daha hafriyati alinmadan muteahhit kacti..15 katli bina.. tamamlanma ihtimali sifir nerdeyse.. halen suclu chp imis..

Sayfa 976/1000 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •