Sayfa 234/656 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. ülkemiz biraz demokrasi kokusu aldı mı nasıl da bu günkü gibi şahlanıyor....yüksek seçim kurulu akp nin tüm istanbulda seçim tekrarlansın isteğini red etti bunun yerine sadece 51 sandıkta tekrar sayımı kabul etti..buda hukuka ve demokrasiye çok uygun bir karardı...vicdanları rahatlatan bir karar oldu..işte bu karar ile birlikte dolar düştü endeks çıkıyor...

ülkemize tam anlamı ile demokrasi geldiğinde ise o vakit bu günkü ekonomik krizden bir şey geriye kalmaz...çünkü ülkemiz yabancı yatırımcılar için bir cennet...tüketen ve büyüyen genç bir nufusumuz var...yabancı her türlü yatırıma gelir..yatırıma gelince de döviz getirecek ve doğrudan yatırımını yapacak...böylece de döviz düşecek ,ekonomi canlanacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Ne dengesiz hissesin be durdo naptın belli değil...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Ne dengesiz hissesin be durdo naptın belli değil...
    Dun ve bu gun kodoman biri spege haddini bildirdi...

4.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    helal olsun ona...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    sn.kıngsailor hisse bir aşagı bir yukarı dengemizi bozdu tamam iyi gidiyor diyorsun basıyor aşagı tam adam olmaz diceksin yukarı hareketleniyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. umarım durdo hakketiği yere çıkar...çapsız spekler de burda dersini alır...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    durdo bu gün %1,71 eksili kapattı endeks ise %1,83 düştü...durdo şu anda endeksten daha iyi durmuş görünüyor...durdonun ağırlıklı ortalaması 5,71 iken kapanış 5,76 oldu..ağırlıklı ortalamasının üzerinden kapatmış olması satış baskısının düştüğünü gösteriyor..

şu anda endekste tekrardan bir sıkıntı oluşmadığı taktirde durdo satış baskını bitirmiş görünüyor...bu günkü duruşunu çok beğendim...
    dün de böyle bir yorumda bulunmuş idik...satış baskının bittiğini söylemiştik..ve bu gün yeni bir atak yaptı durdo..umarım güzel yerlere çıkarız...by ve ky hep birlikte güzel kazanırız...dün ve bu gün hisseye destek atay by a saygı ve sevgilerimizi sunuyorum...

8. abartmayın kendi çapımda bir yatırımcıyım 6,25 ilk deneyeceği yer 6,60 a kadar önümüz açık karar speğin )
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 234/656 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •