Sayfa 833/1000 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    okuyunca çok utandım ne yapılabilir bilemiyorum
    önemli ama YSK filan bekliyoruz
    yazıyı ben alıntılıyorum bugün yaşadığım bir olay; süpermarkette bir kadın utana sıkıla 1 adet soğan aldı.
    Ben elimdekileri sakladım utandım, kasiyer utandı, kadın utandı.
    1 adet soğan ya 1 adet soğan.
    İnsanın aklından nasıl Çıkar deyin bana lütfen ....
    Bizi bu duruma getirenler ve oy verenler utansın.

Geçen marketten 4 tane sivri 3 tane domates diye alım yaptım birinde bir tane fazla vermiş geri iade ettim bunlada gurur duyuyorum.

onlar yani biz konuşur akp yapar.

Tarımı bitirdiler ve hala akp bu durumdan kurtarır diyenler var.YUH onlara
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Avrupa'da da taneyle alıyorlarmış refah seviyesi yükseldi ondandir
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Avrupa'da da taneyle alıyorlarmış refah seviyesi yükseldi ondandir
    oralarda çok kimse yanlız yaşıyor..sadece kenddine yetecek kadar alıyor..

kasada taneyle alan varsa bilin ki bekar ve yanlız yaşıyordur

bizdde taneyle alınması ise refah seviyemizin artmasındandır
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla benim bildigim G. Amed abinin, Turkiyede elinden gecmemis buyuk sehri yok.

Amerikanyada ise baba sehirlerin New York, Boston, Chicago, Las Vegas, San Francisco v.b. hepsinin dotune parmak atmis ve her birinde 5 ila 10 yil yaşamış!

Benim hesabima gore, G. Amed abinin 100 yasinda falan olmasi lazim!
    İş yerinde bir abimiz vardı,konusu açılan her işte 3-5-8 yıl çalışmışlığı,tecrübeleri olduğunu anlatırdı,birgün muzip bir büyüğümüz dayanamadı;lan oğlum xxx;bu yaptığın işleri topluyorum 38 yıl çıkıyor,ee burada da 15 yıldır çalışıyorsun,lan sen niye hala 35 yaşındasın demişti,elemen mor olmuştu, bizler ise gülmekten yerlere yatmıştık..

g.ahmet bey de benzer ilginç kişilik özelliği seziyorum,dediğiniz gibi,TR de olan tüm olaylarla ilgili,ABD nin değişik yerlerinde yaşamış,TR de bir tek Şırnak da mülkü yok,en büyük zevki ta ABD den gelip piknik tüpüyle tatil yapmak,ha birde 50 yaşında emekli oluyor,anlatırken benim kafam karıştı yahu..

5.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    oralarda çok kimse yanlız yaşıyor..sadece kenddine yetecek kadar alıyor..

kasada taneyle alan varsa bilin ki bekar ve yanlız yaşıyordur

bizdde taneyle alınması ise refah seviyemizin artmasındandır
    Taneyle alınması daha doğru, parası olsa daha çok alacak ve çürüyüp çöpe gidecekti, adamlar öyle bir ekonomik sistem getirdi ki hiçbir şey çöpe gitmiyor, zayi olmuyor, sandığın dibini bile silip süpürüyorsun soğan da neymiş, ekmek de israf oluyor diye gramajı düşürüldü, bunlar doğru yolda olduğumuzun göstergesi değil mi?

6. "Rabbimin izniyle analarını belleyeceğiz" diyen Cumhur İttifakı’nın MHP’li adayı Nihat Atlı’nın başkanlığı düşürüldü: "Cinayet, küçük kızı alıkoyma, yaralama, azmettirme, ruhsatsız tabanca, organize çete..."

(link: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...dusuruldu.html) cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/…
    Bu sicilin bilinmeme imkanı var mı neye göre aday oluyor bu adamlar? Oy veren neyin kafasını yaşıyor, insan içine çıkamayacak adamlar belediye başkanı oluyr, aday da gösteriliyor, memleket hepten hapı yutmuş.

Ak parti/yavuz: Olağanüstü itiraz yolunu kullanarak, istanbul'da seçimin yenilenmesini istiyoruz diyeceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 833/1000 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •