Sayfa 238/656 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Toplam. Kagit ve karton ambalaj ihracatı 1.1 milyar dolar... Pasta cok büyük

2.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Toplam. Kagit ve karton ambalaj ihracatı 1.1 milyar dolar... Pasta cok büyük
    Demekki % 3 durdonun pastadaki payi

3. Dünya kagit ve karton ambalaj pazarı ise 80 milyar dolar....Türkiye bulunduğu coğrafik konum itibari ile siparişlerini özellikle ortadaogu afrika ve Avrupa çok kısa sürede ulaştırabiliyor... Müşteriler sipraislrinin cinden gelmesini beklemek zorunda kalmıyor

4. Su an 4.5 milyar dolar olan ambalaj ihracatında 2023 için hedef 20 milyar dolar

5.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Su an 4.5 milyar dolar olan ambalaj ihracatında 2023 için hedef 20 milyar dolar
    Veriler çok güzel önumuzdeki yıllar da hem ihraaçat artacak hem borçlar azalacak demek ki çifte kavrulmuş fındık gibi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. Bakalım kodoman abi bu gün neler yapacak

7. Ambalaj sektörü ihracatçı bir sektörüdür ..ülkemizde cari fazla veren nadir sektörlerden biridir...2018 yılını 5 milyar dolar ihracat ile kapatmışlardı bu yıl ki hedef 6 milyar dolardır...her yıl düzenli büyümesini sürdürmektedir...dünkü paylaştığım bilgiden avrupa ülkeleri maliyetlerden dolayı ambalajı avrupadan değil türkiyeden temin ediyor..durdo kalitesi ve hızlı üretim ile talepleri karşılıyor...zaten yeni makinaları müşterilerinin taleplerine dayanarak almışlardı..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. dün şirketi aradım hammaddeler ile ilgili bilgi edinmek istedim...durdo yetkilileri hammaddenin yarısını yurtiçinden özelikle de kartonsan dan temin ettiğini diğer yarısını da ithal ettiğini söyledi...hammaddenin dolar bazlı alındığını da söylediler ..hammadde fiyatları yılbaşından bu yana artıyor mu azalıyor mu diye sordum ,bana dövize bağlı olduğu için arttığını söylediler..

durdonun kullandığı luxtriplex ,exprint ve normprint kağıtlarının kullanım miktarlarını sordum bana genel bir dağılım olduğunu en çok diye bir şey olmadığını söylediler...

kartonsan aralık 2018 tarihinde ürünlerinde genel anlamda %7 lik indirim yapmıştı...26,03,2019 tarihinde de yeni bir fiyat güncelemesi yapmışlar fiyatlar artmış mı azalmış mı bilmiyorum...çünkü eski fiyatlara ulaşamadım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 238/656 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •