Benim anladığım tüm bu açıklananlar devlet gelirini artırmaya yönelik. Hani vatandaşa yardım yok mu veya üreticiye ? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum.
Benim anladığım tüm bu açıklananlar devlet gelirini artırmaya yönelik. Hani vatandaşa yardım yok mu veya üreticiye ? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum.
Albayrak: Yargı Reformu Strateji Belgesi yakında bakanımız tarafından açıklanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Lojistik master planı bakanlığımız ve varlık fonumuz tarafından hazırlanacak
albayrak: Yerli-yabancı tüm paydaşlara kazan-kazan işbirliklerinin gerçekleştirilmesi kurumsal ve uluslararası işbirlikleri ile hayata geçirilecek
albayrak: Kısa, orta ve uzun vadede ihracat potansiyelinin belirlenerek ihracatın artırılması için uygun strateji ile ilgili adımlar atılacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ALBAYRAK: SANAYİDE YERLİLEŞTİRME PROGRAMI MAYIS'TA AÇIKLANACAK
Albayrak: Ticaret Bakanlığı ihracatı artırma planlarını Ağustos ayında açıklayacak
Albayrak: Turizm Master Planı en geç Eylül ayında açıklanacak
Damat mi daha kotu dolar mi
Faiz indircez dese de cikamayacak sanki bu dolar
Boyle bir zayiflik gormedim
Albayrak: Tarımda milli birlik projesi Mayıs ayında açıklanacak
kayda değer hiçbişey söylemedi gene
Yer İmleri