Muhtarlarla ilgili olan tek şey artık Muhtarın SGK primlerini devlet ödeyecek
Bu arada KHK de bazı maddeler için yürürlük tarihi konulmuş ama bu evlilik programlari için, arkadaş ve eş bulma konusunda telefon numarası paylaşma, ayrıca yarışma, çekiliş, loterya gibi yayınların yasaklanması için tarih yok, yani yayımlandığı anda yürürlükte.. pazartesi evlilik programları yayınlanamaz, uyduda da şuan dediğiniz yayınları yapanlar varsa suç işliyorlar![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Afiyet olsun sofra[emoji4]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
biraz dizi takılayım,
asayiş berkemal
yorgun vücut, yarın akşam düğün var...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sarışınnarı bastık eve döndük, bir dene daha açtım şimdi.
Sadece kapıdan baktım, kaçtım. Afiyet olsun.
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Yarın temizlikçi Emine Abla gelecekmiş, emme ev silinip temizleniyor!
Bir türlü çözemedim, evi Emine ablamı temizliyor, yoksa bizmi?
Biz temizliyorsak, Emine ablaya 100 gaymeyi neye veriyoruz?![]()
Yer İmleri