Sayfa 861/1000 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,881 - 6,888 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Yemle mi yapılıyor?
    Bence Yusufeli kararı ve bunlar açık yemleme, umarım yanılırim ama benim yorumum, bu olayları örnek göstererek güya demokratik karar alındı, hukuki süreç vs diyerek İstanbul'u iptal edecekler, bu atılan adımlar bunun altyapısı, geçen süreçte bu çözüme ulaştılar tabi bunlar birer tahmin ve genel gözlem umarım ki memlekette hukukun bir parça kirintisi kalmıştır İstanbul hak edene verilir ve biz yaniliriz.

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Kıdem tazminatındaki ciddi sorun şu, şu anda örneğin 10 yıl çalışan işini kaybettiğinde kabaca son maaşı x 10 yıl kadar tazminat alıyor. Ancak sistem kıdem tazminatı fonuna geçtiğinde her yıl ödediği kıdem tazminatı primlerini devletin belirlediği yıllık nemalandırma oranı ile alacak.

Devlete yatırılan tazminat primlerinin nemalandırılmış meblağı , çalışanın son maaşına göre ciddi anlamda düşük kalabilir.
    Simdiye kasar hakedilmiş kazançlar da yeniden mi değerlendirilecek "mesela 10 yıl çalıştım tazminat tavanına gore işten çıkarsam yıllık 6000 tl tazminat almam lazım" devlet o eskide kaldi senin hakkın aylık kesilen brütün kadar mi diyecek ya da diyebilecek yani yıllık 2500 tl gibi o zaman işçi acısından kıyamet kopar
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

3.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Simdiye kasar hakedilmiş kazançlar da yeniden mi değerlendirilecek "mesela 10 yıl çalıştım tazminat tavanına gore işten çıkarsam yıllık 6000 tl tazminat almam lazım" devlet o eskide kaldi senin hakkın aylık kesilen brütün kadar mi diyecek ya da diyebilecek yani yıllık 2500 tl gibi o zaman işçi acısından kıyamet kopar
    Kazanılmış tazminatlara dokunulabileceği sanmam. 1.1.2020 gibi bir laf dolandırıyorlar. O tarihten sonra yeni sisteme geçirmeyi planlıyorlar sanırım. Çok detaylı şekilde düzenleme yapılması gerekli.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Ben hala buna kafayi takmis durumdayim, adamin soyadi "Yilmaz" bin tane Yilmaz soyadli adam vardir yahu, TC numarasından biliyoruz diyecekte yememiş...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Telefonda Tapatalk çok kullanışlı oluyordu şimdi forumu okumakta çok zorlanıyorum kullanışı da zorlaşti.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Telefonda Tapatalk çok kullanışlı oluyordu şimdi forumu okumakta çok zorlanıyorum kullanışı da zorlaşti.
    Tapatalk yeniden aktif.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Kazanılmış tazminatlara dokunulabileceği sanmam. 1.1.2020 gibi bir laf dolandırıyorlar. O tarihten sonra yeni sisteme geçirmeyi planlıyorlar sanırım. Çok detaylı şekilde düzenleme yapılması gerekli.
    yeni moderatörlüğünüzlen bir, bu annamlı önermenizde hayırlı olsun
    e peki madem dokanılmayecek te , niye çıkıyo ,süs olsun diye değil ki,
    şundan da olamaz:
    yeni taze bugun sgk ya giren 40 seneye emekli olunca 40 sene sonraaki cari açığı düşüncek vizyona sahiplerse tabi gönülden alkışlama da lazım gelir.
    kaynak lazım işte, artık onun izahı , biraz işin detayı.
    benim gibi moruklar, teferruat ta derler,
    sizin yaş daha genç canım daha. morukladıkça kafa çalışması azalır ama tecrübe artar tabe, ah ulen bi de şu varis siyatik lumbago da olmasa .

8.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    yeni moderatörlüğünüzlen bir, bu annamlı önermenizde hayırlı olsun
    e peki madem dokanılmayecek te , niye çıkıyo ,süs olsun diye değil ki,
    şundan da olamaz:
    yeni taze bugun sgk ya giren 40 seneye emekli olunca 40 sene sonraaki cari açığı düşüncek vizyona sahiplerse tabi gönülden alkışlama da lazım gelir.
    kaynak lazım işte, artık onun izahı , biraz işin detayı.
    Kazanılmış tazminatlara değil ama kazanılacaklara dokunacaklarını söylüyorlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 861/1000 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •