En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
İMF ile görüşme şu aşamada mümkün değil. İMF'nin ilk şartı şeffaflık olacaktır ki, bu mümkün değil.
Bir diğer şart da tasarruf olacaktır. bu da mümkün değil. kendi dinamiklerini çökertecek bir tasarruf politikası uygulamak imkansız.
iç piyasayı kısıp, ihracaatı arttırma politikası isteyecektir. bu da mümkün değil. Bütün yük, köylüsüne kadar nerede bir üretici var ise onun sırtında. NAsrettin hocanın ineği hesabı, öldü ölecek.
Bir diğer yanlış anlayış da İMF ile anlaşılırsa dövüz fiyatı düşer.. Düşmez. İmf, her şeyden önce işe başlarken büyük bir devalüasyonla döviz fiyatının artmasını, gelir, servet azaltılmasını borç, açık vs tüm vatandaşlara ve tüm kurumlara pay edilmesini ister. En azından TL bazında olan borçların göreceli azalması için. Değerli TL, yani ithalatı teşvik İMF'nin istediğinin tam tersi. Ucuz TL, düşük gelir ve tüketim, yüksek ihracaat ister. İMF'nin esas amacı borçların ödenmesini sağlamaktır.
İMF ile görüşülüyorsa ben tam tersi davranırım, burada söylenenlerin aksine
Sayın MedwiG Abcd grupları olmuycak demek mi bu? Eğer öyleyse tek işlem gören senetler sürekli alım satıma mi açılacak?
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.82 den 5.74 de bu şartlarda gelmez.Öğleden sonra mutlaka bilmediğimiz bi gelişme var.
12 Nisan Cuma 17:46 YSK, MARDİN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN AHMET TÜRK'E MAZBATA VERİLMESİNİ KARARLAŞTIRDI -HT
O değil de bizim damadın ne işi var dış güçlerle falan toplantı yapıyor. Daha 1 ay önce bunlara hadlerini bildirmiyor muyduk.
IMF görüşmesi deyince Oslo görüşmeleri aklıma geldi .
Kesinlikle görüşme olamaz
Görüşme olduğunu ispatlamayan bilmem nedir
He bizim çocuklar görüşüyorlarmiş amaa ben görüşmedim.
Ha evet bilgim var .
Emri bizzat ben verdim .
12 Nisan Cuma 18:09 YSK KIRIKKALE'NİN KESKİN İLÇESİNDE SEÇİMİN YENİLENMESİNE KARAR VERDİ - HT
Yer İmleri