Yeminlen bu, ABD'ye bavullan kuru gida götürdüğünü yazardı!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by guneysu Sanamı getirecek... annamadım olayı.. patlıcan da getirsin, ateş pahası Originally Posted by reha kaya Yeminlen bu, ABD'ye bavullan kuru gida götürdüğünü yazardı! DERSLİK HADİSE... annnayan annar
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Originally Posted by radyolog DERSLİK HADİSE... annnayan annar yooo dogru soyluyor eskiden getiriyordum ABD ye cunku burada yoktu yada pahaliydi bunda tuhaf olan ne her Alamanci bilir bunu
Originally Posted by reha kaya Yeminlen bu, ABD'ye bavullan kuru gida götürdüğünü yazardı! bunda gulunecek ne var anlamadim herkes getiriyor zaten ????????
Originally Posted by Ahmetg bunda gulunecek ne var anlamadim herkes getiriyor zaten ???????? Sen hangi eyalettesin.. Hele bi de bakiim..
Originally Posted by delikan sen hangi eyalettesin.. Hele bi de bakiim.. yozgat.... Boğazlıyan
Originally Posted by DeliKAN Sen hangi eyalettesin.. Hele bi de bakiim.. Kecioren 5th Avenue'de ikamet eder!
Originally Posted by reha kaya Kecioren 5th Avenue'de ikamet eder! Keçi ingilizcede goat demekmiş Gaya abi.Ahmet G taşlar yerine oturuyor
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Forum Rules
Yer İmleri