Sayfa 133/946 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, istanbul secimleri nereye gidiyor ? Bu kadar sacma bi süreç olamaz...Ne yapmaya calışıyorlar ?
    Çarşamba mazbata verilir
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çarşamba mazbata verilir
    TekRar ne zaman olur 2 Haziran da mu

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    iyi guzelde bu durumda oyundaki sanal muzakereci biz olmuyozuk mu? yanlis mi annadim?
    oyunun Fedai kismi da ortadogu da gözü olanlar, bunnar kim Amerika rusya ingiltere italya luksemburg far oe adalari vs
    Yes. It is.

Malı arap Faikten alıyorduk. Karabükte ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar kamyonu ben kullanıyordum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    TCMB 15 Nisan’da 60 milyar TL haftalık repo (%24), 12,2 milyar TL gecelik depo (%25,5) ve 3 milyar TL (%27) olmak üzere toplam 75,2 milyar TL fonlama yaptı. Bankalar birbirlerine borç vermektense 11,9 milyar TL’yi TCMB’ye gecelik yatırdı (%22,5).
    Bankalar birbirine borç vermemişler rxpu...Bu yüzden diğer faizler kullanılmış olabilir. Piyasada anormal bir şeyler var. Hemen hemen tüm bankalar faizleri 22.50'ye çekmişler. Ama üstü yok. Bu da soru işareti...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    TCMB 15 Nisan’da 60 milyar TL haftalık repo (%24), 12,2 milyar TL gecelik depo (%25,5) ve 3 milyar TL (%27) olmak üzere toplam 75,2 milyar TL fonlama yaptı. Bankalar birbirlerine borç vermektense 11,9 milyar TL’yi TCMB’ye gecelik yatırdı (%22,5).
    Bankalar birbirine borç vermemişler rxpu...Bu yüzden diğer faizler kullanılmış olabilir. Piyasada anormal bir şeyler var. Hemen hemen tüm bankalar faizleri 22.50'ye çekmişler. Ama üstü yok. Bu da soru işareti...
    Bu konu ile ilgili öğle saatlerinde bir yorum yapmıştım:

https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post3377172
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yes. It is.

Malı arap Faikten alıyorduk. Karabükte ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar kamyonu ben kullanıyordum.
    Rusya 'yla Amerika arasındaki oyundayız. Masada dahi değiliz, arkada bir yerde bekliyoruz. Duruma göre bi birinin arkasında bi diğerinin arkasında.

''Şevket senin daha çok kazanman lazım. '' deyip uçak düşürdük.

Polyanna : Amerika' nin bizle sorunu yok aslında onun gıcığı Rusya ' ya .

7. Deniz de yüzüyor boy boy odun
    Evde ne şeker kaldı ne de un.
    Denizde balık gibi yatıyor ay
    Şinanay yavrum şinanay
    Böyle giderse pahalılık vay vay vay
    Kafa da ne tahta kalacak ne de yay
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    (Kemal Sunal)

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Zaman bulup son 30 sayfayı okudum. Ekonomi, bilim ,.. her alanda ayağı yere basan tonlarca yazı. Gerçekçi. Sıkıldım yahu. Troller nerede. Yazsalar ya, şöyle kalkındık, böyle ekonomi şaha kalktı diye. Ben gidip biraz ATV izleyeyim, olmuyor böyle. Eğlence de lazım insana. 😂

Sayfa 133/946 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •