Sayfa 58/101 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 457 - 464 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    ben tesekkur ederim sayin forumdasim ....

sayin se7en baksin bu hisselere birkac arkadas daha yazdiklat sonra ....

ve uyan hisseleri degerlendirip tartisalim ....

ama mesela sizde sadece o olusumh gordugunuzu dusundugunuz yeri bir daire icine alip birer resim yuklerseniz hisseler icin sayin se7en in işini kolaylastirmis oluruz....
    Seyahatte oldugum icin tepki veremedim, aksama hazirlayacagim
    Ilginize tesekkurler

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Spartan Yazıyı Oku
    Seyahatte oldugum icin tepki veremedim, aksama hazirlayacagim
    Ilginize tesekkurler

ytd
    Hazirlamak icin tekrar baktim ama bu ornekler istenilen sartlari saglamiyormus, vaktinizi aldim kusura bakmayin

ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Spartan Yazıyı Oku
    Hazirlamak icin tekrar baktim ama bu ornekler istenilen sartlari saglamiyormus, vaktinizi aldim kusura bakmayin

ytd
    aslında SODA aylık grafikte buna benser bir oluşum mevcut, buda X mesafesini tamamlmak üzere...

4. Merhaba Sayın Aksakal,

öncelikle böyle bir topic için teşekkür ederim.

BANVT grafiğindeki oluşumun söylediğiniz formasyona benzediğini düşündüm. Siz ne dersiniz?

[IMG][/IMG]

5.  Alıntı Originally Posted by Spartan Yazıyı Oku
    AKSA, INDES ve SODA da olabilir mi?
    Saygilarimla,

ytd
    diğerlerinde bende göremedim...

6. bu biraz zorlama olmus sayin se7en burdaki hadise başka bir beşlene turune ornek olabilir belki ama bu hafta sonu bahaettogimiz genisleyen ucgen olayina ornek teskil etmisyor .... 1 noktasini baslattiginiz seviye grafikteki seviyeyle cok farkli ve biraz oyle gormek isttedim formasyonu olmus
    özetle SODA daki olauin konumuzla maalesef bir alakasi yok yanlış ve zorlama bir cizim olmuş..
     Alıntı Originally Posted by se7en Yazıyı Oku
    aslında SODA aylık grafikte buna benser bir oluşum mevcut, buda X mesafesini tamamlmak üzere...

BANVT deki ornek on numara bir ornek olmus sayin stocxau elinize saglik ....bu haftasonunun konusu olan genisleyen ucgen formasyonuna guzel bir ornek cizimde gayet tutarli ve basaliri ...
    tebrikler ....
     Alıntı Originally Posted by stocxau Yazıyı Oku
    Merhaba Sayın Aksakal,

öncelikle böyle bir topic için teşekkür ederim.

BANVT grafiğindeki oluşumun söylediğiniz formasyona benzediğini düşündüm. Siz ne dersiniz?

[IMG][/IMG]

7.  Alıntı Originally Posted by Spartan Yazıyı Oku

ytd
    bu hassasiyet en az hisse bulup paylasmak kadar degerli .... düşünceniz icin tesekkur ederim sayin forumdasim ....

8. sn. aksakal bu az rastlanan bir formasyon mudur. bulması biraz zor oluyor veya biz formasyon konusuna acemi olduğumuz için zorlanıyoruz...
    bir de formasyonun güvenilirliği yüksek midir. mış gibi davranacağını anlamak içik kriter hacim midir veya başka kriterler var mıdır..

Sayfa 58/101 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •