Sayfa 59/101 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 465 - 472 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1. sn aksakal, anlattıklarınızdan istifade ederek investing'den bakıyorum. Aşağıdaki zorlama mı olmuş acaba?
    Son düzenleme : amdmclaren; 01-05-2017 saat: 10:41.

2.  Alıntı Originally Posted by amdmclaren Yazıyı Oku
    sn aksakal, anlattıklarınızdan istifade ederek investing'den bakıyorum. Aşağıdaki zorlama mı olmuş acaba?
    hayir gayet yerinde bir ornek ....

mesela bu cizimi 4 saatlik periodda ve mum grafikle yapip paylasirsaniz diger arkadaslarda cok net goreceklerdir ...

tebrik ediyorum ...

arkadaslar unutmayin bunlari bulup cizip bana bi iyilik yapmiyorsunuz yaparaanizda kendinize yapmazsanizdq ....

ama anlamiyorum diyen arkadaslar bile cok guzel ornekler bulabiliyor goruldugu gibi...

zor degil deneyin ...

bu forumdasimizin yaptigi gibi gecmis ornekleri irdelemwk anlasilmasi bakimindan cok daha faydali olacaktir . .

3. sn aksakal, 4 saatlik mum böyle gibi (acemiyim)... alt ve üst hareket oklarını yanlış olmasın diye çizmedim

4.  Alıntı Originally Posted by amdmclaren Yazıyı Oku
    sn aksakal, 4 saatlik mum böyle gibi (acemiyim)... alt ve üst hareket oklarını yanlış olmasın diye çizmedim

dogru cizim hisse sig oldugundan asagi bi asansör yapmis 4 dibinde ama onu dikkate almaya gerek yok ....

teknigin ana kuralidir derinlik ne kadar coksa teknik o kadar iyi isler ...

cizim dogru cizim ornek guzel ornek tebrikler ....

5.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    dogru cizim hisse sig oldugundan asagi bi asansör yapmis 4 dibinde ama onu dikkate almaya gerek yok ....

teknigin ana kuralidir derinlik ne kadar coksa teknik o kadar iyi isler ...

cizim dogru cizim ornek guzel ornek tebrikler ....
    meslea bunu saatlik periodda cizerseniz daha net bir tablo cikar ....

gunlul altiyla asla islem yapmayin ama netligi anlamak resmi tam gormek iicin cesit cesit periofda ve grafik turunde bakin

6. sn aksakal, temel ve teknik analizi hangi kriterlere göre seçtiğinizi açıklamıştınız. dip ve devam formasyonundan bahsetmiştiniz. inşallah haftasonları yaptığınız eğitim amaçlı örneklendirmelerle öncelikli tercihim dediğiniz dip formasyonunu da şahsen öğrenme fırsatım olur ( paylaşımda bulunacak kadar)
    tekrar tşkler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by amdmclaren Yazıyı Oku
    sn aksakal, temel ve teknik analizi hangi kriterlere göre seçtiğinizi açıklamıştınız. dip ve devam formasyonundan bahsetmiştiniz. inşallah haftasonları yaptığınız eğitim amaçlı örneklendirmelerle öncelikli tercihim dediğiniz dip formasyonunu da şahsen öğrenme fırsatım olur ( paylaşımda bulunacak kadar)
    tekrar tşkler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bi haftasonuda onu yapalim ....

bu hafta pek musait olamayacagim. .
    katkilariniz icin teşekkür ederim. .

bol kazanclar

8. Sn aksakal tav 1 çeyrek kârı cokkkk düşmüş bu etkilemez mı hisseyi olumsuz

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 59/101 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •