Sayfa 190/992 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Günlük ne kadar getirdiğini biliyorsunuzdur, sitesinde ve internet hesabında hesaplama aracı var...

Bugün bozdursan eline geçecek meblayı oraya yaz, vade aralığını 1 gün seç kar/zarar ediyor musun görürsün...
    Anladım sağolasın, hesabım doğruysa şu an bozdurursam günlük 30 tl. daha az alıyorum ama bu fark gitgide azalacak anladığım kadarı ile, faizi biraz daha arttırırsa bir süre sonra bozdurup tekrar almak daha karlı olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by Locator Yazıyı Oku
    Muhtemelen zarar etmiyorsunuz ama benim bahsettiğim aslında ne kadar fark için pasifbank bonosunda kalmak tercih edilir sorusuydu.

Kendi portföyünüzün başlangıç değeri ile bugünkü değerini oranlayın. 100 TL yatırdınız ve %27 faiz ile bugün 110 TL oldu ise -banka sitesinde bunu görüyorsunuz- halen 100 TL için %27 faiz almaya devam ettiğiniz için faiz kazancı olan 10 TL hiçbir işe yaramıyor. Yani bugün için aldğınız faiz oranı realitede %27x.9 (stopaj)x.90(100/110)=%22 net. Buna yakın bono ve repo faizi olduğu için ben pasifbankta kalmayı tercih etmedim. Umarım anlatabildim.
    Benim hesaba göre zarar etmiyorum doğru şu an günlük 280 tl. faiz ekleniyor bozdurup alırsam 250 tl. oluyor, ancak %24.5 yaparlarsa getiri eşit oluyor, kafam rahat değil aslında ama bozdurmakta işime gelmiyor şimdilik.

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Benim hesaba göre zarar etmiyorum doğru şu an günlük 280 tl. faiz ekleniyor bozdurup alırsam 250 tl. oluyor, ancak %24.5 yaparlarsa getiri eşit oluyor, kafam rahat değil aslında ama bozdurmakta işime gelmiyor şimdilik.
    %27 faizli bonoyu aldığınız tarih önemli hesaplamada. Aynı tarihte alınan % 23,9 faizli Nzor bono hergün alınıp satılırsa, %27 faizli bir yıl sonra satılan Nzor bononun getirisi aynı olur. Süre 1 yıldan kısaysa %23,9 değil daha yüksek faizli bono olması lazım getiriyi eşitlemek için.

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Garanti 503k 40 gün 22.25 temdit
    30 mayista benim vade tekrarlayacak. 22.25 verirse cekerim garantiden. 23 veren yere taşırım

5.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    30 mayista benim vade tekrarlayacak. 22.25 verirse cekerim garantiden. 23 veren yere taşırım
    Taşımaya gerek yok garantiden fil fonu alırsınız en kötü.

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Valla zor alınır 23 tahminimce ama

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Cumartesi pazarları da hesap edilerek çıkan bir sonuç mu bu?

Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
    30 gün üzerinden...
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Taşımaya gerek yok garantiden fil fonu alırsınız en kötü.
    fibabank para piyasası fonu sanırım bu dediğiniz. ben internetten baktım ama getirisini göremedim. bende garantinin ppf var. olmadı bir miktar oranın alayım haftaya daha cazipse.

Sayfa 190/992 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •