Birikocasının adını sordu:servet
Biriyarış sonucu sordu :7
Birimeyve fiyatı toplamını sordu :21
Can alıcı soru Viyana kuşatması ne zaman bitmiştir sorusu idi. Sayın rxpu sahneye alalım,
Birleşik Arap Emirlikleri için çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli casusluk suçundan tutuklandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hürriyet : İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yayınladığı genelgede iki müfettişi ve uzman sıfatıyla dışarıdan üç kişiyi, inceleme ve araştırma yaptırmak için Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarının tüm elektronik veri tabanı ve altyapısını kopyalamakla yetkilendirdi. İBB'den kopyalanan veri tabanında MİT tesislerinin tüm detayları, askeri tesislerin tüm detayları ve Cumhurbaşkanlığı dahil tüm devlet kurumlarının İstanbul yerleşkelerinin detayları da bulunduğu bu yüzden de devlet güvenliğini açısından riskler oluşturabileceği söyleniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arabın şaskinini tutuklamislardir, casus dedigin herif, haaa... deyince bulunmaz, dotunde ben casusum yazan plakaylan gezmez.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Reha gayadan bi daha alinti yapmayacağım alintilyip cevapladiklarimin hepsi siliniyor
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri